Eski hocasından Ertuğrul Ersoy sözleri: "Fenerbahçe için biçilmiş kaftan"

14.01.2020 - 10:53 | Son Güncellenme: 14.01.2020 - 10:58

Eski hocasından Ertuğrul Ersoy sözleri: "Fenerbahçe için biçilmiş kaftan"

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe’nin Le Havre forması giyen Ertuğrul Ersoy’u transfer etmek istediği iddia edildi. Futbolcunun eski teknik direktörü Adnan Örnek, Ertuğrul Ersoy hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ertuğrul Ersoy, Fenerbahçe’ye mi transfer olacak? Detaylar haberde.

Eski hocası Adnan Örnek'ten Ertuğrul Ersoy yorumu

Stoper pozisyonu için arayışı olduğu gündeme gelen Fenerbahçe’nin Fransa’da Le Havre forması giyen Ertuğrul Ersoy’u kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Futbolcunun Bursaspor’dan eski hocası Adnan Örnek, Ertuğrul’un Fenerbahçe için ‘biçilmiş kaftan’ olduğunu dile getirdi.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Adnan Örnek’in değerlendirmeleri şu şekilde:

Adnan Örnek: “Ertuğrul Ersoy, Fenerbahçe için mantıklı bir hamle olur”

Ertuğrul Ersoy benim öğrencimdi. Çalışkan ve karakterli bir futbolcu. Bursaspor'da kaptanlık da yapmış bir isim. Fenerbahçe, Ertuğrul’u transfer ederse bence çok mantıklı bir hamle olur. Ben Fenerbahçe’ye transfer olursa fayda sağlayacağını düşünüyorum.

Adnan Örnek: “Le Havre ekibinde kendini daha da geliştirdi”

Fenerbahçe sürekli stoper alıyor ama halen stoper arıyor. Ertuğrul hem stoper hem de sağ bekte oynayabilir. Milli takıma kadar yükselmiş, iyi bir futbolcu. Le Havre ekibinde de kendisini daha da geliştirdi. İyi maçlar da çıkardı.

Adnan Örnek: “Maliyeti yüksek değil, Fenerbahçe’de başarılı olur”

Ertuğrul Ersoy, Fenerbahçe’nin mali durumu düşünülürse önce kiralanabilir. Maliyeti de çok yüksek olmaz. Ben Ertuğrul’un Fenerbahçe’de başarılı olacağına inanıyorum. Yolu açık olsun.

Ertuğrul Ersoy bu sezon Le Havre'de kaç maç oynadı?

Ertuğrul Ersoy, bu sezon Le Havre ekibinde 14 maçta 1260 dakika süre aldı ve 1 asiste imza attı. Ersoy, daha önce Bursaspor ve Çaykur Rizespor formalarını da terletmişti.

Senin için hazırladığımız haberler