"Okan Kocuk eline geçen fırsatı değerlendirmeli"

01.01.2021 - 11:37 | Son Güncellenme: 01.01.2021 - 11:47

Galatsaray'da gözler Antalyaspor ile oynanacak maça çevrildi. Sarı-kırmızılı takımda Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrası kaleyi Fatih Öztürk ve Okan Kocuk dönüşümlü olarak korurken, hangi kalecinin daha fazla gol yediği merak konusu oldu. Ayrıca Okan Kocuk'un eski hocası Adnan Örnek, sarı-kırmızılı eldivenin performansını değerlendirdi. Okan Kocuk mu yoksa Fatih Öztürk mü daha fazla gol yedi? İşte detaylar...

"Okan Kocuk eline geçen fırsatı değerlendirmeli"

Galatasaray’da forma giyen Okan Kocuk’un eski hocası Adnan Örnek, sarı-kırmızılı futbolcunun performansı hakkında konuştu. Örnek, Fernando Muslera gibi bir kalecinin ardından kaleye kimin geçerse geçsin eleştirileceğini ancak; Okan Kocuk’un performansındaki artışın gözden kaçırılmaması gerektiğini anlattı. İşte detaylar… 

“Okan Kocuk eline geçen fırsatı iyi kullanacaktır”

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Adnan Örnek, Okan Kocuk’un karakterli ve iyi bir kaleci olduğunu ifade etti. Örnek, “Okan Kocuk eski öğrencim. Açıkçası Galatasaray’da Muslera çok önemli bir kaleci. Kaleye kim geçerse geçsin eleştirilir. Ama ben Okan’ın artan formunun gözden kaçırılmaması gerektiğini düşünüyorum. Dolayısıyla Okan Kocuk şu anda tek alternatif. Eline geçen fırsatı iyi değerlendirecektir. Değerlendirmeli” ifadelerini kullandı.

Okan Kocuk oynadığı maçlarda kaç gol yedi?

Peki, rakamlar ne diyor? Gerçekte de Okan Kocuk, bu dönemde performansını artırdı mı? İki kaleci bilindiği üzere Galatasaray’da dönüşümlü olarak forma giydi. 25 yaşındaki kaleci, forma giydiği 6 Süper Lig maçında 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşadı. 

Fatih Öztürk’ün oynadığı maçlardaki performansı

Okan Kocuk, oynadığı maçların 2’sinde kalesini kapattı. Diğer mücadelelerde ise 5 gole engel olamadı. Fatih Öztürk de Galatasaray’da 8 maça çıktı. Öztürk, 4 maçta kalesini gole kapattı. Okan ile aynı sayıda gol yedi. Galatasaray; Fatih'in oynadığı 8 lig mücadelesinde 4 galibiyet, ikişer beraberlik ve yenilgi yaşadı.

Galatasaray-Antalyaspor maçı ne zaman? 

2020 yılını zirvede bitiren Galatasaray, Süper Lig’in 16.haftasında 2 Ocak 2020 Cumartesi günü Antalyaspor ile karşılaşacak. Türk Telekom Stadı’nda saat 19:00’da başlayacak mücadeleyi hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Yardımcılıklarını Volkan Narinç ve İbrahim Çağlar Uyarcan yaparken Serkan Tokat da 4.hakem olarak görev alacak.

Senin için hazırladığımız haberler