Eski Juventuslu oyuncu Ekroth: “Hapishane gibiydi”

23.07.2019 - 18:33 | Son Güncellenme: 23.07.2019 - 18:33

Juventus'tan ayrılan kadın futbolcu Petronella Ekroth, eski takımı hakkında gündem yaratacak ifadeler kullandı. Petronella Ekroth, Juventus'un Cristiano Ronaldo'nun tecavüz davası ile ilgili konuşmalarını yasakladığını söyledi.

Juventus Kadın Futbol Takımı’nın eski yıldızlarından Petronella Ekroth, İtalyan ekibinde yaşadığı 1 yılı “Hapishane” olarak nitelendirdi. Juventus’tan ayrılarak ülkesinin takımlarından Djurgarden’e dönen İsveçli futbolcu Petronella Ekroth, yönetimin Cristiano Ronaldo’nun tecavüz davası ile ilgili konuşmalarını yasakladığını söyledi.

 “Hapishane gibiydi”

Juventus’ta kalmasının futbolu ve kişiliğini geliştirmesi için yararlı olduğunu belirten Petronella Ekroth, kulübün yönetim tarzını ise yerden yere vurdu. ‘Candid Camera’ isimli televizyon programına konuşan Petronella Ekroth, Juventus’taki günlerini “Hapishane gibiydi” şeklinde anlattı. Petronella Ekroth, özellikle Cristiano Ronaldo’nun tecavüz davası ile ilgili takım arkadaşlarıyla konuşmasının yasaklanmasını kabul edilemez bulduğunu söyledi. Bu hareket nedeniyle kulüpte düşüncelerine saygı duyulmadığı izlenimine kapılmasına neden olduğunu belirten Petronella Ekroth, “İstediğim şeyleri yapmam engellendi” ifadesini kullandı. (Skor Sözcü)

Senin için hazırladığımız haberler