Eski Kartal Beşiktaş'a geçit vermedi

04.04.2021 - 20:30 | Son Güncellenme: 04.04.2021 - 21:01

Kasımpaşa ile Beşiktaş arasındaki maç Dusko Tosic açısından özel karşılaşmalardan biri olarak kayıtlara geçti. Daha önce Beşiktaş forması giyen Tosic, bu kez siyah-beyazlılara rakip oldu. İşte detaylar...

Eski Kartal Beşiktaş'a geçit vermedi

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Kasımpaşa ile Beşiktaş karşı karşıya gelirken, Dusko Tosic de maça ilk 11'de başlayan oyuncular arasındaydı. Kasımpaşa'nın bu sezonki transferlerinden Dusko Tosic, eski takımı Beşiktaş'a karşı forma giymiş oldu. Detaylar haberde...

Beşiktaş'tan Çin'e gitmişti

Dusko Tosic, 2015-18 sezonları arasında Beşiktaş forması giydi. Sırp futbolcu daha sonra Çin ekibi Guangzhou ekibine transfer oldu. Tosic, bu sezon ise devre arası dönemde Kasımpaşa'ya katıldı.

Beşiktaş 4.5 milyon Euro gelir elde etmişti

Tosic, Kasımpaşa formasıyla Beşiktaş'a rakip oldu. Karşılaşmada etkili bir oyun oynayan Sırp futbolcu, Beşiktaş'ın çok sayıda atağına engel oldu.

Öte yandan Tosic'in devre arası dönemde siyah-beyazlı takıma döneceği öne sürülmüştü. 36 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'tan ayrılıp Çin ekibine gittiğinde siyah-beyazlılar 4.5 milyon Euro bonservis elde etmişti.

Tosic, Çin'den ayrılırken ne demişti?

Çin'den ayrıldığında veda mesajında, "2.5 yılda beni destekleyen Guangzhou kulübüne ve tüm taraftarlarına teşekkür ederim. Guangzhou'nun kalbimde özel bir yeri olacak. Bu güzel ülkeden ayrıldığım için üzgünüm. Ama aynı zamanda geleceği ve yeni fırsatları dört gözle beklediğim için mutluyum" ifadelerini kullandı.

Tosic'in Beşiktaş performansı 

2015-16 Sezonu 

▶24 maç - Skor üretemedi 

2016-17 Sezonu 

▶40 maç - 2 gol - 3 asist 

2017-18 Sezonu 

▶36 maç - 5 gol - 1 asist 

Senin için hazırladığımız haberler