Michy Batshuayi, Beşiktaş- Fenerbahçe Maçında Eski Takımına Karşı Oynadı

Akın Ungan
02.10.2022 - 23:03 | Son Güncellenme: 02.10.2022 - 23:09

Geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Michy Batshuayi, Vodafone Park'ta Fenerbahçe formasıyla eski takımına karşı sahaya çıktı. İşte detaylar.

Michy Batshuayi, Beşiktaş- Fenerbahçe Maçında Eski Takımına Karşı Oynadı

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz sezon Chelsea'den kiralık olarak Beşiktaş'a gelen ve performansıyla eleştirilen Michy Batshuayi, bu sezon başında Fenerbahçe'ye imza attı. Sarı-Lacivertliler'in yeni transferi, yeni sezonun ilk derbisinde eski takımına karşı forma giydi. Batshuayi, Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş - Fenerbahçe maçında Sarı-Lacivertli forma ile mücadele etti.

Bu sefer Fenerbahçe için

29 yaşındaki Belçikalı futbolcu Michy Batshuayi, bu akşam Beşiktaş – Fenerbahçe karşılaşmasında sahadaydı. Maçta Sarı-Lacivertli forma ile 20 dakika ter döken eski Beşiktaşlı forvet, 70. dakikada Joao Pedro’nun yerine oyuna dahil oldu. 0-0 beraberlik ile biten maçta Batshuayi 83. dakikadaki faulü ile sarı kart gördü.

"Gol atarsam iyi hissedeceğim"

Derbiden birkaç gün önce kendisine eski takımı Beşiktaş’a gol atarsa sevinip sevinmeyeceği sorulan Belçikalı oyuncu, şu şekilde cevap vermişti: "Benim için hediye takım olarak alacağımız galibiyet olacaktır. Gol atarsam kendimi iyi hissedeceğim. Bir forvet oyuncusu olarak gol atmak benim görevim. Beşiktaş’ın oyun stilini tanıyorum, oyun stilleri değişebilir. Ben de oyunumu değiştirebilirim. Açıkçası önemli olan derbide gol atmak olacak. Gol sevinci kısmına ondan sonra bakacağız."

İlgini Çekebilir
Weghorst'un ateşi direkte söndü, derbi sessiz bitti
Habere Git

Beşiktaş’ta Batshuayi

Batshuayi geçen sezon Chelsea’den 150 bin euro kiralama bedeli ile Beşiktaş forması giydi. 29 yaşındaki futbolcu Süper Lig’de siyah-beyazlı ekip için 33 maça çıktı ve 14 gol, 2 asist ile Kartal’a katkı sağladı. Eylül ayında ise Fenerbahçe tarafından 3.5 milyon euro bonservis bedeli ile renklerine katılan Batshuayi bu sezon Kanarya için 2’si Süper Lig olmak üzere 4 maça çıktı ve 1 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler