Eski Beşiktaşlı Emirhan İlkhan Süper Lig'e dönüyor!

Akın Ungan
30.08.2023 - 08:31 | Son Güncellenme: 30.08.2023 - 22:42

Beşiktaş’ın eski genç futbolcusu Emirhan İlkhan’ın Süper Lig’e döneceği iddia edildi. Bu hafta içerisinde Emirhan’ın menajeri, Siyah-Beyazlılar ile temasa geçti.

Eski Beşiktaşlı Emirhan İlkhan Süper Lig'e dönüyor!

Beşiktaş altyapısından yetişen ve olaylı bir şekilde İtalya'nın Serie A temsilcilerinden Torino’ya transfer olan Emirhan İlkhan, Türkiye’ye geri döneceği iddia edildi.

Menajeri Beşiktaş’a önerdi

Sabah’ın haberine göre önceki yaz Beşiktaş’tan tartışmalı şekilde ayrılan Emirhan İlkhan, Beşiktaş'a önerildi. Emirhan’ın menajeri Mirsad Türkcan, Siyah-Beyazlılar ile temasa geçti.

Kartal kiralamak istedi, Torino kabul etmedi

Habere göre Beşiktaş, Emirhan İlkhan’ı satın alma opsiyonuyla bir yıllık kiralamak istedi. Torino kulübü ise sözleşmeye satın alma opsiyonunun eklenmesine sıcak bakmadı. Kulüplerin bu anlaşmazlığı ise Beşiktaş için transferin rafa kalkmasına sebep oldu.

İlgini Çekebilir
Çebi'den transfer çalımlarına cevap! Halil Dervişoğlu, Tadic...
Habere Git

İstanbul’dan bir kulüp daha

Beşiktaş ile görüşmeleri tıkanan Emirhan İlkhan ve Torino ekibi, RAMS Başakşehir ile görüşmelere başladı. Futbolcuyu Türkiye’ye kiralık vermeye sıcak bakan İtalyan kulüp, İstanbul temsilcisi Başakşehir ile pazarlıklara başladı.

İtalya'da sadece 190 dakika oynadı

2004 doğumlu Emirhan İlkhan, Torino’ya transferinin ardından Serie A’da sadece 4 maça çıkabildi. Kadroda yer bulamayan genç futbolcu, kış transfer döneminde bir diğer Serie A temsilcisi Samporia’ya kiralandı. Burada da 8 maça çıkabilen 19 yaşındaki orta saha, aslındü süre olarak iki takımda toplam 190 dakika forma giyebildi. Genç oyuncu gol ve asist katkısı üretemedi. 

Beşiktaş karnesi

Beşiktaş'ta ise A takımda 12 maça çıkan Emirhan İlkhan, 672 dakika sahada kalmış ve 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başarmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler