Eski Liverpool yıldızından itiraf: Oynamak için cebinden harcıyor

27.09.2024 - 13:41 | Son Güncellenme: 27.09.2024 - 14:00

Geçmişte Newcastle ve Liverpool formaları giyen Andy Carrol, Fransız ekibi Bordeaux'da oynadığı için cebinden harcama yapmak zorunda kaldığını açıkladı.

Eski Liverpool yıldızından itiraf: Oynamak için cebinden harcıyor

AJANSSPOR - HABER

Andy Carroll yeni açıklamaları ile gündem oldu. Radio Monte Carlo için açıklamalarda bulunan Carroll, Bordeaux'da forma giyebilmek için harcama yaptığını belirtti.

41 milyonluk bonservisten 3 bin 500'lük maaşa

Andy Carroll, 2011'de 41 milyon Euro bonservis bedeliyle Newcastle'dan Liverpool'a transfer oldu. Şu anda ise Fransız ekibi Bordeaux'da oynayan Carroll'un maaşı 3 bin 500 Euro. Carroll açıklamalarında ise futbola devam edebilmek için para harcadığını şu sözlerle belirtti: "Doğrusunu söylemek gerekirse Bordeaux'da oynamak bana cepten harcamaya mal oluyor ama kariyerimde hiçbir zaman derdim para olmadı. Sadece futbol oynamaktan mutluyum. Bu kulübün tarihinin bir parçası olmak istiyorum."

"Oynadığını ligin seviyesinin önemi yok"

Fransa 3. Ligi'nde (Championnat National) yer alan Bordeaux'nun oyuncusu Andy Carroll ligin önemsiz olduğunu "Oynadığınız ligin seviyesinin önemi yok. Fransız futbolunun büyük kulüplerinden birinde forma giyiyorum. Umarım bu sezon takımı hedeflerine ulaştırabiliriz." diyerek belirtti.

İlgini Çekebilir
Graham Potter, Chelsea ayrılığıyla Taylor Swift sayesinde başa çıktı
Habere Git

"Her yer pub dolu"

Carroll, Bordeaux'nun Fransa'da en fazla İngiliz ve İrlanda pub'ının bulunduğu şehir olduğunu biliyor muydunuz? sorusuna ise şöyle yanıt verdi: "Şehre ilk geldiğimde etrafıma baktığımda bir pub, kafamı çeviriyorum bir başka pub, her yer pub dolu. Ama henüz birine bile gitme fırsatım olmadı. Keyfini çıkaracağım."

Andy Carroll'un performansı nasıl?

Bordeaux oyuncusu Andy Carroll ekip için 1 kez maça çıktı. 35 yaşındaki futbolcu bu maçta ise 2 kez fileleri havalandırdı.

Carroll, Liverpool'da forma giydiği dönemde 58 maçta 11 gol ve 6 asist kaydederken Newcastle United'da ise 134 maçta 34 gol ve 26 asist katkısı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler