Batuhan Karadeniz'den "Icardi mi, Dzeko mu?" Soruna Cevap

Orhan Gülek
24.07.2023 - 23:14 | Son Güncellenme: 24.07.2023 - 23:34

Eski futbolcu Batuhan Karadeniz, Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile Fenerbahçe'nin yeni forveti Edin Dzeko kıyaslamasında bulundu. İşte detaylar...

Batuhan Karadeniz'den "Icardi mi, Dzeko mu?" Soruna Cevap

AJANSSPOR - HABER

Eski futbolcu Batuhan Karadeniz, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın golcüleri hakkında konuştu. Edin Dzeko ve Icardi'yi kıyaslayan Karadeniz, konuyla ilgili Skyspor Youtube kanalına özel açıklamalarda bulundu.

"Ben Dzeko'cuyum"

İki ismi kıyaslayan Karadeniz, "Icardi muhteşem bir detay ama benim asıl favori forvetim geldi. Dzeko'nun hastasıyım. Icardi'yi hemen sattım, Dzeko geldi. Ben Dzeko'cuyum, kırmızı çizgim." dedi.

"Dzeko, net 20 gol atar"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Dzeko'yu öven eski futbolcu, "Dzeko sakatlanmazsa, net 20 gol atar. Dzeko'ya net güveniyorum. Kendimden daha çok güvendiğim santrfor varsa bir tanesi Dzeko'dur. Adamı çok seviyorum." sözlerini sarf etti.

İlgini Çekebilir
Batuhan Karadeniz, Beşiktaş ile dalga geçti: Bari benimle görüşün
Habere Git

Batuhan Karadeniz, Beşiktaş'a çağrıda bulunmuştu

Öte yandan geçtiğimiz günlerde ise Batuhan Karadeniz, Beşiktaş'ın transfer politikasını eleştirerek, "Uçak muçak ineceği yok. Ceyhun Bey, ben boştayım bari benimle görüşün." dedi.

Batuhan Karadeniz'in Beşiktaş kariyeri

Futbol kariyerine Van Spor'da noktalayan ve şu anda Sky Sport TR YouTube kanalında yorumculuk yapan Beşiktaşlı eski futbolcu Batuhan Karadeniz, siyah beyazlı ekipte 37 maça çıktı ve 3 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Batuhan Karadeniz'in Forma Giydiği Takımlar
Beşiktaş
Eskişehirspor
Trabzonspor
Elazığspor
Sivasspor
FC St. Gallen
Şanlıurfaspor
Sakaryaspor
Adana Demirspor
Bandırmaspor
Tuzlaspor
1461 Trabzon
Iğdır FK
Van Spor FK
Senin için hazırladığımız haberler