Eski oyuncusundan flaş Igor Tudor yorumu!

27.02.2017 - 13:52 | Son Güncellenme: 27.02.2017 - 13:52

AJANSSPOR ÖZEL-
Kardemir Karabükspor'un deneyimli oyuncusu Ceyhun Gülselam, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

1-0'lık Gençlerbirliği galibiyetiyle sözlerine başlayan Ceyhun Gülselam, "Zor bir maç olacağını biliyorduk zaten penaltı golüyle kazandık.Mücadeleye hıslı başladık, iyi oynadık. Önemli bir maçtı kazandığımız için mutluyuz. Şu anda 30 puanla 8. sıradayız rahatladık diyebilirim. Karşılaşmada başım yarıldı, dikiş atıldı önemli bir şey yok" dedi.

"YENİ STADYUMDA OYNAMAK TRABZONSPOR MAÇINDA BİZİ ARTI MOTİVE EDECEK"

Hafta sonunda oynanacak olan Trabzonspor karşılaşmasıyla ilgili olarak ise Gülselam, "Trabzonspor eski takımım, Trabzon'a yine gideceğim için çok mutluyum. Yeni stadyumda oynamak bizim için heyecan ve artı bir motivasyon olacaktır. Trazbonspor'un da 32 puanı var, çekişmeli bir maç olacağını düşünüyorum. Kazanan bir adım önde olacaktır" diye konuştu.

"BARİSİC İLE UYUMUMUZ İYİ"

Yeni teknik direktör Brasic hakkında ise deneyimli futbolcu, "Barisic ile uyumumuz iyi. Aramıza katılalı uzun zaman olmadı. Kendisinin bize yaklaşımı çok sıcak, idmanları güzel ve zevkli geçiyor. Zaten takım halinde iyi anlaşan ekibiz şu anda her şey çok güzel" ifadelerini kullandı.

"TUDOR GALATASARAY'IN AĞIRLIĞINI KALDIRACAK VE BAŞARILI OLACAKTIR"

"Igor Tudor Galatasaray takımında başarılı olur mu? Galatasaray camiasının ağırlığını kaldırabilir mi?" sorunsuna ise Ceyhun Gülselam, "Igor Tudor Galatasaray camiasının ağırlığını kaldırabilecektir. Futbolculuğu döneminde uzun yıllar Juventus gibi büyük takımda forma giydi. Tecrübeli bir isim baskılara alışık. Tudor'un başarılı olacağını düşünüyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Tudor hakkında bilgi almak için Galatasaray takımından hiçbir oyuncu beni aramadı" açıklamasında bulundu.

"MİLLİ FORMAYI GİYMEK TEKRAR NASİP OLUR"

Alman futbolu ve Türk futbolu arasındaki farklara değinen 29 yaşındaki oyuncu hedefinin milli takım olduğunu da belirtti. Gülselam sözlerine şöyle devam etti:
Her ligin ayrı ayrı zorlukları var. Almanya liginde maçlar daha hızlı ve tempolu geçiyor. Türkiye'de ise maçlar daha sert ve mücadeleci geçiyor. Her iki ülke futbolunun ayrı ayrı hazları var. Her oyuncunun hedefi milli takım formasını giymektir. Bu bana nasip oldu. 2008- 2010 yıllarında milli takıma çağrıldım. Fatih Terim hocamıza teşekkür ediyorum. Bu işler nasip işi, umarım tekrardan milli formayı giymek nasip olur. Ben kendi performansımı sahaya yansıtıyorum, maç maç düşünüyorum.

YASAL UYARI : Bu haber ajansspor.com  tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler