Eski Real Madrid Genel Müdürü'nden flaş Arda Güler açıklaması! "Uygun değil..."

Akın Ungan
30.06.2024 - 10:43 | Son Güncellenme: 30.06.2024 - 11:11

Real Madrid'in eski futbolcularından, kulüp eski genel müdürü Jorge Valdano, Arda Güler hakkında açıklama yaptı. Valdano, Real'in genç oyuncu için uygun olmadığını söyledi.

Eski Real Madrid Genel Müdürü'nden flaş Arda Güler açıklaması! "Uygun değil..."

AJANSSPOR HABER

Milli yıldız Arda Güler, Fenerbahçe'nin ardından transfer olduğu La Liga devi Real Madrid'de gösterdiği performansla da beğeni topladı. 2023/24 sezonu hazırlık kampında yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonun genelinde sahalardan uzak kalan genç futbolcu, sezonun son çeyreğinde aldığı forma şanslarını iyi değerlendirdi. Fakat eski Real Madrid genel müdürü Jorge Valdano, Arda Güler hakkında flaş bir açıklamada bulundu.

"Bilim, Arda Güler'in yetersiz bir vücuda sahip olduğunu söylüyor"

Jorge Valdano, "Bilim, Arda Güler'in halen üst düzey ve sürekli futbol oynayabilmek için yetersiz bir vücuda sahip olduğunu söylüyor. Sadece o da değil; zihinsel olarak gelişmeye ve yaş bakımından da olgunlaşmaya ihtiyacı var... Bacaklarını mutlaka kuvvetlendirmesi gerekiyor. Çünkü futbol bunu talep ediyor" dedi.

"Real Madrid, Arda Güler için uygun bir yer değil"

Valdano, "Ancak böyle bir vücuda kilolarca kas yüklemek doğru bir şey mi? Değil, bu bir hata olur... Şu seviyede Real Madrid, Arda Güler için uygun bir yer değil... Artık zirveye giden yolu seçme sırası Arda Güler'de. Önemli olan zamanı nasıl yöneteceğini bilmek ve evet, o zaman büyük yeteneği her şeyi yapabilecek..." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Barış Alper Yılmaz'a Ada'dan gözaltı!
Habere Git

Az sürede çok iş yaptı

Temmuz 2023'te 20 milyon Euro + bonuslar karşılığında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, 2023/24 sezonunda tedavi süreci nedeniyle sadece 12 maça çıktı. 447 dakika süre alan yıldız futbolcu kısıtlı sürede 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Gürcistan'a şık gol attı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) A Milli Takımımızın formasını giyen Arda Güler, grup aşamasının ilk maçında Gürcistan ağlarını şık bir şutla bulmuştu. Arda Güler, şampiyonada çıktığı 3 maçta 1 gollük performans sergiledi.

Avrupa Şampiyonası tarihine geçti

Ayrıca Arda Güler, Gürcistan karşısında bulduğu golle, Avrupa Şampiyonası tarihinde çıktığı ilk maçta gol atmayı başaran en genç futbolcu unvanını alarak tarihe geçti.

Senin için hazırladığımız haberler