Eski Real Madrid yıldızından Lionel Messi itirafı

20.08.2024 - 16:51 | Son Güncellenme: 20.08.2024 - 16:59

Türkiye'de Fenerbahçe'nin formasını giyen ve Sivasspor'un teknik direktörlüğünü yapan Roberto Carlos, Arjantinli yıldız Lionel Messi hakkında bir itirafta bulundu.

Eski Real Madrid yıldızından Lionel Messi itirafı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Dünya futbolunun önde gelen sol beklerinden, Brezilyalı eski futbolcu Roberto Carlos, Arjantinli futbol efsanesi Lionel Messi hakkında bir itirafta bulundu.

Carlos'tan Messi itirafı

90min'e açıklamalarda bulunan eski Real Madridli Roberto Carlos, o dönem Barcelona formasıyla dünya futboluna yeni yeni adım atan Lionel Messi hakkında konuştu.

"Yeni Maradona"

Carlos, "Messi, Cannavaro ve beni geçip üzerimize doğru koştuğunda ve maç sona erdiğinde, Cannavaro'ya döndüm ve 'Aman Tanrım, bu oyuncu kim? O yeni Maradona.' dedim.

"Dünyanın en iyisi olacağını biliyordum"

Emekli olmaya yaklaştığı için şanslı olduğunu dile getiren Carlos, "Şanslıyım, emekli olmadan önce fazla zamanım kalmamıştı, bir sonraki nesil defans oyuncuları nasıl başa çıkacaktı? Onunla gerçekten zorlanacaklar. Dünyanın en iyi oyuncusu olacağını biliyordum. Gelecekte her şeyi kazanacaktı ve mutluyum çünkü ona karşı oynadığımdan daha çok onu izledim." dedi.

Madrid formasıyla 527 maç

Roberto Carlos, 1996-2007 yılları arasında İspanyol devi Real Madrid'in formasını giydi. Madrid formasıyla 527 maçta sahaya çıkan Carlos, 70 gol ve 116 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler