Eski Spice Girls üyesi, Christian Horner'ın soruşturması yüzünden korku içinde!

15.02.2024 - 12:31 | Son Güncellenme: 15.02.2024 - 13:49

Formula 1 takımlarından Red Bull'un takım patronu Christian Horner'ın eşi Geri Halliwell, Horner'a karşı başlatılan soruşturma yüzünden endişeli.

Eski Spice Girls üyesi, Christian Horner'ın soruşturması yüzünden korku içinde!

Formula 1'de üst üste hem takımlarda hem de pilotlarda şampiyonluk yaşayan Red Bull'da kriz sürüyor. Red Bull son olarak takım patronu Christian Horner'a soruşturma açtığını duyurmuştu. Horner'ın şarkıcı eşi Geri Halliwell'in ise bu soruşturma yüzünden hayatının altüst olmasından korkutuğu aktarıldı. 

Horner'a uygunsuz davranışları yüzünden soruşturma açıldı

Red Bull Takım Patronu Christian Horner'ın bir kadın çalışana karşı uygunsuz davranışlarda bulunduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Avusturya takımı Red Bull ise yeni yaptığı bir açıklamada Horner hakkında soruşturma başlattığını şu sözlerle duyurdu: "Şirket, bazı iddiaların öğrenilmesi üzerine bağımsız bir soruşturma başlattı. Halihazırda devam eden bu süreç dışarıdan uzman bir avukat tarafından yürütülüyor. Bu konuları çok ciddiye alıyoruz ve soruşturma da en kısa sürede sonuçlanacak."

The Sun tarafından aktarılan bilgilere göre ise Horner hakkındaki bu soruşturma takım patronunun katı çalışma rejimine ilişkin endişelere odaklanıyor ve herhangi bir cinsel uygunsuz davranışla ilgili değil.

İlgini Çekebilir
Christian Horner, Red Bull'dan ayrılırsa Adrian Newey de onunla gidebilir
Habere Git

"Geri için cehennem gibi bir dönemdi"

Red Bull'un Christian Horner hakkında soruşturma başlatması 50 yaşındaki takım patronunun eşini endişelendiriyor. Closer tarafından aktarılan bilgilere göre Horner'ın eşi Geri Halliwell'e yakın bir kaynak kız grubu Spice Girl'ün eski üyesi Halliwell'in endişelerinden bahsetti. Kaynak Halliwell'in korkusunu şu sözlerle belirtti: "Açıkçası bu Geri için cehennem gibi bir dönemdi ve tam bir kargaşa içindeydi."

İlgini Çekebilir
Ferrari'nin yeni F1 aracı görücüye çıktı
Habere Git

Horner'ın eşi hukuki dramadan korkuyor

Kaynak tarafından aktarılan bilgilere göre medyada çıkan haberler Geri Halliwell'in peri masalı hayatını darmadağın etti. Halliwell, bu soruşturma ve iddiaların evliliğinde gerginliğe yola açabileceğinden korkuyor. Christian Horner'ın eşinin bir diğer endişesi ise soruşturmanın potansiyel olarak aylarca veya yıllarda süren hukuki bir dramaya yol açabilecek olması.

Senin için hazırladığımız haberler