Eski Süper Lig futbolcusu DNA testiyle yıkıldı!

Cem Ergün
25.03.2024 - 12:09 | Son Güncellenme: 25.03.2024 - 12:30

Süper Lig'de daha önce Gençlerbirliği ve Ankaragücü'nde forma giyen Kamerunlu orta saha oyuncusu Njitap Geremi, yaptırdığı DNA testi sonucuyla yıkıldı.

Eski Süper Lig futbolcusu DNA testiyle yıkıldı!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İngiliz basınında The Sun'da yer alan habere göre kariyerinde Gençlerbirliği, Ankaragücü, Real Madrid ve Chelsea gibi takımlarda forma giyen Njitap Geremi, yaptırdığı DNA testinin ardından ikiz çocuklarının kendisinden olmadığını öğrendi. Detaylar...

Çocuklar eşinin eski kocasından

The Sun'ın haberinde Njitap Geremi'nin, 2008 yılında doğan ikizleri için DNA testi yaptırdığı yazıldı. Bu testin sonucunda Geremi, ikizlerin kendisine ait olmadığı gerçeğiyle yüzleşti. Çocukların, Geremi'nin eşinin eski kocasından olduğu öğrenildi.

Bu evlilikten çocuk doğmadı

Eşine boşanma davası açan Njitap Geremi, Kamerun'daki mahkemede bu evlilikten hiçbir çocuk doğmadığını söyledi. Ayrıca eşinin davranışlarıyla evliliklerinin uyumunu bozduğunu da belirterek boşanmak istediğini ifade etti.

Evliliğe motive etmişti

Eski Kamerunlu futbolcu, 2008 yılında ikiz çocuklarının dünyaya gelmesinin kendisini evlenmeye motive ettiğini de ifade etti. Geremi ve eşi, çocukların doğumundan 4 yıl sonra 2012 yılında evlenmişti. Geremi, bunun kendisine psikolojik olarak büyük zarar verdiğini de söyledi.

Süper Lig kariyeri

Njitap Geremi, 1997-1999 yılları arasında Gençlerbirliği'nde, 2010'da  ise yarım sezon Ankaragücü'nde forma giydi. Geremi, bu süreçte Süper Lig'de 69 maça çıktı ve 11 gol 4 asiste imza attı.

Gençlerbirliği'nden Real Madrid'e

Njitap Geremi, 2 sezon formasını giydiği Gençlerbirliği'nden, İspanyol devi Real Madrid'e 5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. 

Kariyerinden 2003 ile 2007 yılları arasında Chelsea'de de forma giyen Geremi, 2011 yılında futbolu bıraktı.

Senin için hazırladığımız haberler