Eski takım arkadaşı için "Onunla evlenirdim" diyen Emre Mor'dan açıklama: "Merak etmeyin..."

Özgür Koç
03.03.2024 - 13:13 | Son Güncellenme: 03.03.2024 - 13:32

Süper Lig ekiplerinden Karagümrük'te kiralık olarak forma giyen Emre Mor, geçtiğimiz gaünlerde eski takım arkadaşı Alioski hakkında kullandığı 'Onunla evlenirdim" sözlerine açıklık getirdi. İşte detaylar...

Eski takım arkadaşı için "Onunla evlenirdim" diyen Emre Mor'dan açıklama: "Merak etmeyin..."

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin devre arasında Fatih Karagümrük'e kiraladığı 26 yaşındaki futbolcu Emre Mor, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda eski takım arkadaşı Ezgjan Alioski hakkında kullandığı ilginç ifadelerle gündem olmuştu.

"Alioski ile evlenebilirim"

Anne tarafından Kuzey Makedonya köklerine sahip olan Emre Mor, Fenerbahçe'den bir dönem birlikte forma giydikleri Kuzey Makedonyalı futbolcu Alioski hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Tüm zamanlarda en iyi anlaştığım takım arkadaşım Alioski'ydi. Ben ve Alioski... eğer bir adamla evlenmem gerekse Alioski ile evlenebilirim. Beraber çok iyiyiz. Onu ilk gördüğüm andan itibaren çok iyi anlaştık. Hala konuşuyoruz. İki ay önce tatilde buluştuk."

Emre Mor'dan yeni açıklama geldi

Sözlerinin yanlış anlaşıldığını düşünen Emre Mor, Instagram hesabından bir paylaşım yaptı.

"Merak etmeyin"

Yıldız futbolcu sosyal medyada hesabından ingilizce olarak yaptığı paylaşımda, “Yaptığım röportajdaki espriyi yanlış anlayanlar için; Merak etmeyin, bir kız arkadaşım var ve bu durumdan mutluyum. “ açıklamasını yaptı.

Galatasaray maçında asist yaptı

Fenerbahçe'nin bir sezon önce Fatih Karagümrük'ten 2 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı milli futbolcu, bu sezon devre arasında yeniden eski takımına kiralanmıştı. 26 yaşındaki futbolcu son olarak takımının Galatasaray'ı 2-0 yenerek kupanın dışına ittiği karşılaşmada yaptığ asistli galibiyette önemli pay sabihi olmuştu. 

Alioski bir sezon kiralık forma giydi

Fenerbahçe'nin 2022-23 sezonunun başında Al Hilal'den kiralık olarak kadrosuna kattığı 32 yaşındaki Kuzey Makedon sol bek Ezgjan Alioski sezon sonunda Suudi ekibine geri dönmüştü. Sarı lacivertli formayı 26 maçta giyen tecrübeli oyuncu 1 gol ve 2 asistlik katkı yapmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler