Eski takım arkadaşı konuştu: Ronaldo, Premier Lig'e mi dönüyor?

19.09.2024 - 14:26 | Son Güncellenme: 19.09.2024 - 14:51

Suudi Arabistan Pro Ligi ekibi Al-Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'dan eski takım arkadaşı Wes Brown, yıldız futbolcunun Premier Lig'e dönebileceğini söyledi.

Eski takım arkadaşı konuştu: Ronaldo, Premier Lig'e mi dönüyor?

AJANSSPOR - HABER

Cristiano Ronaldo'nun TalkTV'den Piers Morgan ile yaptığı röportajın ardından Manchester United ile yolları ayrılmıştı. BoyleSports'a konuşan eski Manchester United oyuncusu Wes Brown ise Ronaldo'nun Manchester'a dönebileceğini iddia etti.

"Ronaldo, Manchester United'a dönüp..."

Wes Brown yeni açıklamalarında Ronaldo hakkında konuştu. İngiliz eski futbolcu, Ronaldo'nun Premier Lig'de forma giyme olasılığı için "Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'a herhangi bir şekilde geri dönmesi söz konusu olduğunda asla 'asla' diyemezsiniz. Açıkçası takımdan ikinci kez ayrıldığında hepimiz hayal kırıklığına uğradık çünkü o, United'ın gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biriydi. Bu son hayal kırıklığı yarattı ve bence geri dönüp bu tatsız sonu telafi etmeye çalışabilir."

Ronaldo'dan eski ekibine tavsiye

Cristiano Ronaldo geçtiğimiz haftalarda yapmış olduğu açıklamalar ile gündeme gelmişti. Yıldız futbolcu, Manchester United'ın 'her şeyi baştan inşa etmesi' gerektiğini söyledi. Rio Ferdinand Presents podcasti için açıklamalarda bulunan Ronaldo, şu ifadeleri kullandı: Teknik direktör, ligde de Şampiyonlar Ligi'nde de şampiyonluk mücadelesi veremeyeceklerini söylüyor. Manchester United teknik direktörü olarak ligi veya Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için savaşmayacağınızı söyleyemezsiniz. Zihinsel olarak şunu demelisiniz: 'Dinleyin, belki de o potansiyele sahip değilizdir, ama bunu söyleyemem. Deneyeceğiz.' Denemek zorundasınız."

İlgini Çekebilir
Cristiano Ronaldo'nun hocası ile yollar ayrıldı!
Habere Git

Hag, Ronaldo'ya tepki gösterdi

Manchester United'ın teknik direktörü Erik ten Hag ise Cristiano Ronaldo'nun açıklamalarına sert tepki gösterdi. Hollandalı teknik adam konu hakkında "O (Ronaldo), Manchester United'ın Premier Lig'i kazanamayacağını söyledi. Eğer yazıyı dikkatlice okuduysanız bunu dedi. Bu beni etkilemiyor. Süreçte nerede olduğumuzu da nereye gittiğimizi de biliyorum."

Senin için hazırladığımız haberler