Eski takım arkadaşından Fatih Tekke sözleri

18.05.2020 - 23:20 | Son Güncellenme: 18.05.2020 - 23:28

Eski takım arkadaşından Fatih Tekke sözleri

Bir dönem Zenit forması giyen Pavel Pogrebnyak eski takım arkadaşı Fatih Tekke'den övgüyle bahsederken, UEFA Kupası'nı kazandıkları 2007-08 sezonundaki Marsilya maçına da değindi.

AJANSSPOR - HABER

Şu anda Rusya Ligi ekibi Ural'da forma giyen 36 yaşındaki golcü, 2007-08 sezonunda Marsilya ile yaptıkları ve 2-0 kazanarak tur atladıkları UEFA Kupası son 16 turu ikinci maçından bahsederken, "Tur atlayacağımıza inanıyorduk, ayrıca Fatih Tekke'nin ikinci goldeki rolünü de söylemem gerekiyor." dedi.

Şu anda İstanbulspor'da teknik direktörlük yapan eski takım arkadaşı Fatih Tekke'den övgüyle bahseden ve aralarındaki rekabete de değinen Pogrebnyak, "Birlikte çok maçımız olmadı. Genelde benimle değişiyordu. Ancak birlikte oynadığımızda, çok iyi oynuyorduk. İyi bir golcüydü, bununla ilgili soru işareti olamaz. Kimse yeteneklerinden şüphe etmedi. Bana topukla attığı pas çok iyiydi." ifadesini kullandı.

Ne olmuştu?

İlk maçı 3-1 kaybeden Zenit, Pogrebnyak'ın iki gol attığı maçta Marsilya'yı 2-0 yenerek deplasmanda atılan gol kuralı neticesinde çeyrek finale yükselmişti.

O dönem Fenerbahçe'nin eski Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın çalıştırdığı Rus ekibi, finalde Rangers'ı 2-0 yenerek UEFA Kupası'nı kazanmıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler