Eski Trabzonsporlu Joao Pereira'dan Jorge Jesus'a büyük övgü

Feride Kara
10.06.2022 - 21:49 | Son Güncellenme: 10.06.2022 - 22:03

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus için konuşan Trabzonspor'un eski oyuncusu Joao Pereira Portekizli teknik adamın büyük bir antrenör olduğunu söyledi

Eski Trabzonsporlu Joao Pereira'dan Jorge Jesus'a büyük övgü

AJANSSPOR HABER

Trabzonspor'un eski futbolcusu Joao Pereira Fenerbahçe'nin yeni hocası Jorge Jesus hakkında TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. İşte Pereira'ınn açıklamaları. 

Türkiye'de bunun için uğraşacak

Pereira, Jesus'un kazanma alışkanlığından bahsetti. Pereira "Fenerbahçe inanılmaz bir teknik adamla anlaştı. Jesus çok iyi bir antrenör o her zaman iyi planlara sahip. O çalıştırdığı her takımda kupa kazanan birisi Türkiye'de de bunun için uğraşacak. Türkiye'de şampiyonluk mücadeleleri zorlu geçiyor. Ancak Jesus tecrübesiyle zirvede bulunacak bir isim. Onu tanıyorum kazanma alışkanlığını takıma nasıl verdiğini de biliyorum. "

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus istediği transferleri açıkladı
Habere Git

Futbolcuları başka bir seviyeye çıkaracaktır

Pereira "Fenerbahçe'nin oyunundaki gelişimi göreceksiniz. İlk başta Türkçe bilmemesi onu zorlayabilir. Antreman sisteminde saha da oyunu görene kadar vazgeçmeyecek. Bütün futbolcuların sıkı çalışması gerekecek. Savunma konusunda oldukça kararlı ve sert birisi. Fenerbahçe'deki genç oyuncuların gelişiminde yüzde yüz katkı sağlayacak. Jorge Jesus çok kaliteli bir teknik adam ve futbolcuları başka bir seviyeye çıkacaktır. " 

Senin için hazırladığımız haberler