Eski yönetici açıkladı! "Beşiktaş yönetimi Di Maria ile anlaştı"

Akın Ungan
27.06.2024 - 21:37 | Son Güncellenme: 27.06.2024 - 21:41

Son dakika transfer haberi | Beşiktaş'ın eski yönetim kurulu üyesi Erol Kaynar, Siyah-Beyazlılar'ın Arjantinli yıldız Angel Di Maria ile anlaştığını açıkladı.

Eski yönetici açıkladı! "Beşiktaş yönetimi Di Maria ile anlaştı"

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ın eski yönetim kurulu üyesi Erol Kaynar, Angel Di Maria'nın Siyah-Beyazlılar'a transfer olasılığının çok yüksek olduğunu söyledi.

"Rafa Silva'nın maliyetleri çok yüksek ama..."

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Erol Kaynar, Beşiktaş'ın Benfica'dan kadrosuna kattığı Rafa Silva hakkında konuştu. Kaynar, "Rafa Silva'nın maliyetleri çok yüksek; ama çok iyi futbolcu. Umarım başarılı olur" ifadelerini kullandı.

"Yönetim Di Maria ile anlaştı"

Kaynar, "Bundan sonraki en güncel transfer Di Maria... Sanırım yönetim Di Maria ile anlaştı. Ama oyuncu ailesiyle görüştükten sonra son kararını verecek. Ailesi bu noktada belirleyici olacak. Ben şu an itibariyle Di Maria'nın Beşiktaş'a gelme ihtimalinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum" dedi.

İlgini Çekebilir
Al Musrati'den 20 milyon Euro'luk piyango!
Habere Git

Benfica ile sözleşmesini yenilemedi

2023/24 sezonunda çıktığı 48 maçta 17 gol, 15 asist kaydeden Angel Di Maria, Benfica'yla olan sözleşmesini yenilememiş ve boşa çıkmıştı.

Real Madrid'in en pahalı transferleri arasına girmişti

Arjantin Milli Takımı'nın da formasını giyen tecrübeli sol kanat oyuncusu 2010 yılında Benfica'dan Real Madrid'e 33 milyon Euro'ya transfer olmuş ve La Liga devinin en pahalı transferleri arasında yer almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler