Eski yöneticiden Cengiz’e: “Kendi ihtirasları yüzünden..”

14.03.2021 - 15:51 | Son Güncellenme: 14.03.2021 - 15:53

Basketbol haberleri... ING Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray'ın deplasmanda Türk Telekom'a yenilmesinin ardından, sarı-kırmızılı takımın eski yöneticisi Özgür Savaş Özüdoğru'dan Mustafa Cengiz'e eleştiri geldi. İşte detaylar...

Eski yöneticiden Cengiz’e: “Kendi ihtirasları yüzünden..”

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray Basketbol, bugün Türk Telekom’a yenilerek üst üste 5’inci mağlubiyetini aldı. Ateş hattında bulunan sarı-kırmızılılarda yönetime tepki büyük.

Küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya

Galatasaray Basketbol Takımı çok zor günlerden geçiyor... Ligin son dönemine girilirken bugün deplasmanda Türk Telekom ile karşılaşan Cimbom maçı 81-77 kaybetti. Üst üste 5’inci mağlubiyetini alan sarı-kırmızılılar küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya...

2016’da Euro Cup’ı kazanan Galatasaray’da 5 yıl sonra gelinen durum büyük tepkileri de beraberinde getirdi. Özellikle başkan Mustafa Cengiz ve kurmayları sert bir dille eleştiriliyor. Cengiz yönetiminde geçen yıl istifa eden Özgür Savaş Özüdoğru da başkana sert bir eleştiride bulundu.

“Zor duruma düşüren...”

Eski yönetici Özgür Savaş Özüdoğru, Türk Telekom mağlubiyetinin ardından, “Basketbol takımımızı son derece zor duruma düşüren ve kendi ihtirasları yüzünden üç kere yönetici grubunu değiştiren ve sonunda günah keçisi gibi bu mevcut yönetici arkadaşlarımıza görevi tevdi edip sanki sorumlusu onlarmış gibi davranan Galatasaray başkanını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Özmandıracı istifa ettirilmişti

Galatasaray’da Mustafa Cengiz mayıs 2018’de tekrar başkanlığa seçildiğinde basketbol şubesinde Ömer Cansever, Erol Özmandıracı ve Mahmut Recevik görevlendirilmişti. Sonrasında bu üç yönetici görevden alınıp Dorukhan Acar, İlber Aydemir ve Oytun Özer’e basketbol şubesi sorumluluğu verilmişti. Özmandıracı istifa ettirilmiş ve resmi siteden ismi kaldırılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler