Eski yöneticiden Dursun Özbek hakkında flaş açıklama! İbra edilmeyebilir

12.02.2018 - 15:09 | Son Güncellenme: 12.02.2018 - 15:09

Eski yöneticiden Dursun Özbek hakkında flaş açıklama! İbra edilmeyebilir

Bir dönem Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu üyeliği yapan Dr. Cem Kınay, Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programına özel açıklamalar yaptı. Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Kınay çarpıcı ifadeler kullandı.

Galatasaray'ın şampiyonluk yarışındaki en büyük rakibi Fenerbahçe'dir

İşte Cem Kınacı'nın sözlerinden önemli satır başları:

Galatasaray kendi işini kendisi yapacak, işini kimseye bırakmayacak ve şampiyon olacak. Lig çok zor geçiyor. Şampiyonluk yarışı hiç olmadığı kadar zor geçmemişti. Başakşehir bizim puan sıralamasında üstümüzde ama Fenerbahçe ile Galatasaray'ın rekabeti dünyada ünlü. Fenerbahçe'nin galibiyetine sevinmemek lazım.  Galatasaray'ın şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi Fenerbahçe'dir.  Bu sezon hesaplar alt-üst oldu. Lig çok çetin geçiyor, şampiyonluk puanları her hafta düşüyor. 

 

Terim'le birlikte enerji geldi

Galatasaray, Fatih Terim'le birlikte her zaman kazanmak ister.  Hamza Hamzaoğlu öyle ya da böyle Galatasaray'a hizmet etti. Fatih Terim'le hukuku çok farklıdır. Fatih Hoca, Hamzaoğlu'nu en iyi şekilde karşılayacaktır. Dursun Özbek kendi döneminde çok teknik direktör değiştirdi ve Özbek hocaları karaladı. Bu da tribünleri etkilemiş olabilir. Bu akşam zor bir maç olacak. Antalyaspor değişim içerisinde ve değişim süreci devam eden takımlardan ben her zaman korkarım. Bu akşam maçı kazanmak istiyoruz. Geçen hafta bir şeyler oldu. (Sivasspor maçı) Galatasaray'ın bu akşam kazanarak lider olacağını düşünüyorum. Fatih Terim'le birlikte kulübe enerji geldi. 

Özbek çıkıp konuşmalı

Taraftarlar stadyumda bu akşam itici güç olmalı.  Soğuk havada tribünler stadyumu ısıtmalı.

Seçimden sonra, Dursun Özbek'e ciddi eleştiriler vardı. Özbek, divan kurulunda konuşmalı. Mustafa Cengiz de bu konularda konuşmalı. Dursun Özbek döneminde ekonomik sıkıntılar yaşandı. Galatasaray'da başkanlık koltuğu önemli birimdir, zarar görmemeli. Bu yönetim kısa süreli geldi ve gelirken bazı sözler verildi. Şeffaf davrandılar, bence buna devam etsinler. 

Galatasaray bir kültürdür

Beni ilgilendiren Galatasaray'dır. Galatasaray sadece bir futbol takımı ve spor kulübü değildir, Galatasaray bir kültürdür. Suçlu varsa bu da şeffaf bir dille açıklansın. İthamları görmek lazım, ona göre hareket etmek lazım. 

Dursun Özbek ibra edilmeyebilir

İbra etmemek her zaman vardır. Dursun Özbek ibra edilmeyebilir. Benim görüşüm; Dursun Özbek, Galatasaray Divan Kurulu'nda açıklamalar yapacaktır.  Mayıs ayında seçim var. İnşallah şampiyon takımın başkanlık yarışı olur. Abdurrahim Albayrak, 'Mayıs ayında aday olacağım' demişti.  Fakat son durumu bilmiyorum. Şu anda Galatasaray'ın lige konsantre olması lazım.

AJANSSPOR- 

Senin için hazırladığımız haberler