Eskişehir Basket'e ceza yağdı!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Eskişehir Basket'e ceza yağdı!

Son 5 Haber

(YAZILI ÖZET) İskoçya - Fas | Maç Sonucu: 0-1

Antalyaspor A.Ş'nin yeni başkanı Mustafa Ergün oldu

VNL Ankara etabında Almanya’dan net galibiyet! Belçika’ya set vermedi

Farioli’den Alanyaspor’a vefa ziyareti! Hasan Çavuşoğlu ile bir araya geldi

Futbol dünyasını yasa boğan veda! Lucarelli'den Protti'ye duygusal mektup
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Eskişehir Basket'e ceza yağdı!
Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu’ndan Eskişehir Basket’e ceza geldi. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ile FIBA Şampiyonlar Ligi'nden çekilme kararı alan Eskişehir Basket Kulübünün başkan ile yöneticilerine para ve hak mahrumiyeti cezaları verildiği bildirildi.
Ligden çekilme kararı aldılar, ceza geldi
Federasyondan yapılan açıklamada, Eskişehir Basket Kulübünün başkan ve yöneticilerine, Türk basketbolu ile TBF'nin saygınlığını zedeleyebilecek bir karar almaları nedeniyle disiplin kurulu tarafından ceza verildiği paylaşıldı.
Yöneticilere para ve hak mahrumiyeti cezası
TBF Disiplin Kurulunun, kulüp başkanı Sinan Özeçoğlu ile yöneticiler Öcal Murat Sürel, Celalettin Kesikbaş, Osman Refik Karaçay, İlhan Yener, Ömer Benli, Can Kurt, Alper Özsoy, Murat Gürsengil ve Murat Yıldız'a 40'ar gün hak mahrumiyeti ile 90'ar bin lira para cezası verdiği ifade edildi.