Eskişehirspor resmen açıkladı: Cüneyt Biçer ile yollar ayrıldı

Cüneyt Muharremoğlu
03.10.2022 - 16:11 | Son Güncellenme: 03.10.2022 - 16:14

TFF 3. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, temmuz ayında göreve başlayan teknik direktör Cüneyt Biçer ile anlaşarak yollarını ayırdığını resmen açıkladı...

Eskişehirspor resmen açıkladı: Cüneyt Biçer ile yollar ayrıldı

TFF 3 Lig 1. Grup’ta 5 maç sonunda aldığı 1 puanla son sırada bulunan Eskişehirspor’da teknik direktör Cüneyt Biçer’in görevine son verildi. Eskişehirspor’dan yapılan açıklamada şöyle denildi: “Kulübümüzün teknik direktörü Cüneyt Biçer ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kendisine ve ekibine, verdikleri katkı ve emeklerinden ötürü teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz."

İlgini Çekebilir
Muşsporlu futbolculardan Eskişehirspor'a Trabzon göndermesi
Habere Git

Türkiye Kupası’ndan elenmişti

Eskişehirspor 3. Lig 1. Grup’ta mücadele ediyor ve 18 takımlı ligin dibinde yer alıyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında Eskişehirspor, Muş 1984 Muşspor’a son dakikada yediği iki golle 3-2 yenilerek elenmişti. 

 

 “Önceliğimiz futbolcuların keyif almasını sağlamak” demişti

Temmuz ayında Eskişehirspor’un başına gelen Cüneyt Biçer, lig başlamadan yaptığı açıklamada"Yıl içerisinde herkesin hedeflediği bir nokta var, fakat önceliğimiz bu grubu bir arada oynatıp yaptıkları işten keyif almalarını sağlamaktır" demişti.

İlgini Çekebilir
İki takımdan TFF’ye şike başvurusu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler