Eskişehirspor küme düşme cezası alacak mı?

24.03.2020 - 20:17 | Son Güncellenme: 24.03.2020 - 20:22

TFF 1. Lig'den son dakika haberleri... Eskişehirspor küme düşme cezası alacak mı? Takımın eski futbolcusu Sebastian Pinto, alacağı nedeniye kulübe küme düşmesi için bir ihtar gönderdi. Teknik direktör Mustafa Özer konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sezon başında Eskişehirspor’un 6 puanını sildiren Şilili futbolcu Sebastian Pinto, Es Es'in küme düşürülmesi için ihtarda bulundu. Teknik direktörü Mustafa Özer, konuyla ilgili olarak Ajansspor’un sorularını yanıtladı.

DENİZ ŞEN

Pinto dosyasının can sıkıcı olduğunu belirten Özer, ''Kulüpten alacağı var. Bunu alamazsa küme düşme konusu gündeme gelecek. Kulübün ise bu şartlarda ödemeyi yapması zor. Dosya canımızı sıkıyor'' dedi.

Yapılan yardım kampanyasının koronavirüs salgını nedeniyle bekleneni karşılayamadığını ifade eden Özer, ''Kulübün konuyla ilgili bir itirazı olmuş ancak sonuçlanması zor gözüküyor. İnşallah bu sorun aşılır, Eskişehirspor için o zaman çok iyi olur. Salgından dolayı yardım da fazla olmadı. Şu anda en önemlisi herkesin evine kalması, bunlar da geçer'' şeklinde konuştu.

AJANSSPOR ÖZEL

Senin için hazırladığımız haberler