Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa resmen açıkladı:Ferhat Kiraz ve Ahmet Arslan...

10.07.2018 - 15:03 | Son Güncellenme: 10.07.2018 - 18:03

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa resmen açıkladı:Ferhat Kiraz ve Ahmet Arslan...

Eskişehirspor Teknik Direktrörü Fuat Çapa, transfer gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ferhat Kiraz ve Ahmet Arslan'la anlaştıklarını ifade eden Çapa, Galip Güzel ve Günay Güvenç transferinde sona yaklaştıklarını belirtti.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

'Bu hafta sonuna kadar 7-8 transfer açıklarız'

"Herve takımımıza katıldı. Tamamen yeni bir kadro kuruyoruz. Transfer etmiş olduğumuz 3-4 oyuncumuz var. Bundan sonraki süreçte bu 4 oyuncunun bireysel yeteneklerine göre transferi devam ettireceğiz. Listemiz zaten hazır. Başkanımız ve yönetimimiz transferleri bitirmeye çalışıyor. Yabancı oyuncularla ilgili ben de devreye girmeye çalışıyorum. Zannediyorum ki bu hafta sonuna kadar 7-8 transfer açıklarız"

Günay Güvenç konusu

"Günay Güvenç Beşiktaş ile sözleşmesini uzatıp sonrasında bize kiralık olarak katılacak şeklinde bir söylemim oldu. Sonra görüldü ki Günay ve Beşiktaş'ın sözleşmesi bitmiş. Bugün bir görüşme gerçekleşecek. Daha sonra da Günay'ın takımımıza katılıp katılmayacağı kesinleşecek. Fazla da zamanımız kalmadı. Transfer olmazsa alternatiflere bakacağız. Diğer iki oyuncu için de Beşiktaş ile görüştük. Şenol Güneş hocamın vereceği karara göre bu transfer şekillenecek. Sezon başı çalışmalar fizik-kondisyon yükleme üzerine oluyor. Oyuncu değerlendirebilmek adına karşılaşmalarda görmemiz gerekiyor. Bolu kampına gitmeden önce İran takımı ile bir karşılaşma oynayıp Donjoni ile ilgili bir karar vereceğiz"

'Ferhat Kiraz ve Ahmet Arslan'la anlaştık'

"Ferhat Kiraz ve Ahmet Arslan'la anlaşma sağladık. Bugün de kampımıza katılacak. Galip Güzel’le de bir görüşme gerçekleşti. Öğleden sonra başkanımızla görüşeceğiz. Aramıza katılıp katılmayacağı bu görüşmeden sonra netleşir. 19+1 kadro sınırının onaylanacağı hakkında söylentiler var. Bizim yabancı sayımız 5 ile sınırlı kalmayacak, bu bir gerçek. 8’de olabilir. Yerli oyuncuları bulmak kolay değil ve inanılmaz yüksek maliyetleri var. Bu ligi taşıyabilecek oyuncu havuzu çok geniş değil. Maddiyatı ön planda tutan oyuncular var, kendi kariyerini ve sportif anlamda geleceğini düşünen arkadaşlar da var. Bu tip oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor. 10 gün içinde netleşecek"

"Alacağımız yabanc oyuncuları ofansif anlamda transfer etmeyi düşünüyoruz. Diğer mevkileri yerli oyuncular ile doldurmak daha kolay. Eskişehirspor taraftarının beklentilerini biliyoruz. Şehirde de büyük bir heyecan var. Sabırlı olmamız lazım. Transfer dönemi de zor geçiyor. Ancak onları hedefe götürecek bir oyuncu topluluğu oluşacak"

'Belçika-Fransa maçının galibinin Dünya Kupası’nı kazanır'

"Belçika 1986’dan sonra ilk defa yarı final oynayacak. 1986-2002 yılları arasında sıkıntılı bir dönem geçti ancak sonrasında okul ve sporu birleştirerek iyi bir proje yaptılar. Belçika-Fransa maçının galibinin Dünya Kupası’nı alacağını düşünüyorum. Belçika U21’de gelecek jenerasyon adına çok iyi geliyor. Herkes Eden Hazard’ı konuşuyor ancak takımın beyni De Bruyne’ü de unutmamak lazım"

Senin için hazırladığımız haberler