Eskişehirspor transfer yasağını kaldırmaya yakın!

21.01.2021 - 12:27 | Son Güncellenme: 21.01.2021 - 12:37

Eskişehirspor haberleri… Eskişehirspor yönetimi transfer tahtasının açılması konusunda çalışmalarına devam ediyor. Başkan Yardımcısı Fatih Baturaygil konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, Eskişehirspor transfer tahtasını açabilecek mi? Detaylar haberimizde…

Eskişehirspor transfer yasağını kaldırmaya yakın!

Mustafa Akgören başkanlığındaki Es-Es yönetimi, transfer tahtasının açılması için çalışmalarına devam ediyor.

Eskişehir Anadolu Gazetesi’nde yer alan haberde, Başkan Yardımcısı Fatih Baturaygil’in konuyla ilgili yaptığı açıklamada “İnşallah çok yakında ‘tahtayı açtık’ demek nasip olur” dediği belirtildi.

Camiayı sevindirecek sona çok yaklaştıklarını belirten Başkan Yardımcısı Fatih Baturaygil, yönetim, kulüp avukatları ve alacaklı birçok avukatın transferin açılması için seferberlik başlattığını ifade etti.

“Yaptığımız tüm destek çağrıları karşılıksız kaldı”

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Baturaygil, “Kulübün içinde bulunduğu ekonomik durum herkes tarafından biliniyor. Bir kuruş gelirinin olmadığı gerçeğini, alacaklı futbolcu ve teknik adamların da artık kabullenmeye başladığını görüyoruz. Yönetimin iyi niyeti ortada. Bugüne kadar transfer tahtasının açılması için gerekli olan maddi kaynağın bulunması için yaptığımız tüm destek çağrıları da karşılıksız kaldı” ifadelerini kullandı.

“Transfer açıldı haberini vermek istiyoruz”

Baturaygil, “Geliri olmayan ve destek bulamayan bir kulübümüz var. Bu durumu alacaklı futbolcular ve teknik kadro da artık görüyor. Son günlerde yönetim kurulu arkadaşlarımızla, avukatlarımızla sabahlara kadar yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Allah’ın izniyle transferin açılması konusunda önemli yol aldık. Elbette ki sorun çıkartan bazı isimler oluyor. Onlarla da görüşüp durumu anlatıyoruz. Bize anlayış gösterip yardımcı olan çok. Hayırlısıyla bir aksilik olmaması halinde camiamıza yakında ‘transfer açıldı’ haberini vermek nasip olur” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler