Eskişehirspor'da seçim ertelendi!

26.05.2024 - 15:22 | Son Güncellenme: 26.05.2024 - 15:32

Eskişehirspor’da bugün yapılması planlanan olağan mali genel kurul ve olağanüstü seçimli genel kurul, yeterli çoğunluğun sağlanamaması sebebiyle ertelendi.

Eskişehirspor'da seçim ertelendi!

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Eskişehirspor'da Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde bugün saat 13.00’da mali genel kurul ve saat 14.30’da olağanüstü seçimli genel kurulun gerçekleştirilmesi bekleniyordu. Fakat toplantı yapılamadı.

2 Haziran'a ertelendi

Kulüp Muhasebe Müdürü Gökay Mehmet Şahin, yeterli çoğunluğun sağlamamasından dolayı kurulun ertelendiğini açıkladı. Eskişehirspor'da olağan mali genel kurul ve olağanüstü seçimli genel kurul 2 Haziran Pazar günü yapılacak.

Başkan adayı da gelmedi

Kurula sadece 26 delegenin katıldığı kaydedilirken, başkan adaylığı için gösterilen Ulaş Entok'un da kurula katılım sağlamadığı bildirildi.

Eskişehirspor'dan açıklama

Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "26.05.24 günü yapılması planlanan Olağan Mali Genel Kurul ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantılarımız tüzüğümüz gereği yasal çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 02.06.24 tarihine ertelenmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler