Eskişehirspor’da transfer yasağı kalktı mı? İşte Es-Es'in transfer listesi...

29.01.2019 - 20:50 | Son Güncellenme: 29.01.2019 - 21:46

Eskişehirspor’da transfer yasağı kalktı mı? İşte Es-Es'in transfer listesi...

Eskişehirli taraftarların uzun süredir merakla beklediği son dakika haberi geldi. Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’da gerekli olan gerekli olan muvafakat belgelerini topladı. Peki Eskişehir’de transfer yasağı kalktı mı? Yasak kalkarsa kırmızı-siyahlılar kimleri transfer edecek? İşte son gelişmeler…

Eskişehirspor’da transfer yasağı kalktı mı?

Birinci lig ekiplerinden Eskişehirspor’da kapalı olan transfer tahtasının açıldığı iddia edildi. Konuyla ilgili olarak Eskişehirspor Basın Sözcüsü Hasan Hüseyin Köksal açıklamada bulundu. 

Eskişehirspor’un transfer listesi…

Öte yandan, Eskişehirspor’da transfer tahtasının açılması halinde kimlerin takıma kazandırılacağı ise merak konusuydu.  

Transfer listesinde flaş iki isim! Tarık Çamdal ve Olcan Adın…

Eskişehirspor, transfer gündemindeki bir diğer isim ise Galatasaray tarafından sözleşmesi fesih edilen Tarık Çamal. Es-Es, Daha önce kırmızı-siyahlı takımda da forma giyen Tarık Çamdal ile görüşüyor..  

Köksal, yaptığı açıklamada ‘’Değerli Eskişehirspor Camiası; transfer tahtamızın açıldığına dair çıkan haberlere itibar etmeyiniz. Yönetim kurulumuz transfer tahtasının açılabilmesi için hala çalışmaktadır. Resmi açıklama internet sitemizde duyurulacaktır’’ ifadelerini kullandı.

Ajansspor'un ulaştığı bilgilere göre Emre Güral ve Berkay Damanlı ile görüşen Eskişehirspor yasağın kalkmasıyla bu transferi sonuçlandıracak.

Yine daha önce Galatasaray’da forma giymiş olan ve sonrasında Akhisarspor’da oynayan Olcan Adın da Eskişehirspor’un transfer radarında. Olcan Adınla da kırmızı siyahlı kulübün transfer görüşmeleri devam ediyor.

Son dakika haberine göre Eskişehirspor’da flaş transfer gelişmesi yaşandı.

Transfer yasağını kaldıran Eskişehirspor kaleci transferi için düğmeye bastı.

 

Ajansspor’un elde ettiği bilgiye göre, Eskişehirspor’un Cenk Gönen’le anlaşma sağladığı öğrenildi.

 

Eskişehirspor’un Fenerbahçe’de kadro planlamasında yer almayan Kameni için de girişimlerinin olduğu, Sarı -Lacivertli kulübün Kameni’nin maaşını ödeyeceği belirtildi.

Eskişehirspor’da Kameni transferi gerçekleşirse Cenk Gönen transferi askıya alınacak.

Son dakika haberine göre Başakşehir'de transfer gelişmesi yaşandı.

Kadrosuna son olarak golcü futbolcu Demba Ba'yı dahil eden Başakşehir Eskişehirsporlu genç futbolcunun transferini bitirdi.

Başakşehir, Eskişehirspor'un 19 yaşındaki genç sol beki Cemali Sertel'i bonservisyle birlikte transfer etti. Cemali'nin Eskişehirspor'da 1.5 sezon kiralık olarak forma giyeceği öğrenildi.

Bu sezon 17 maçta kırmızı siyahlı formayı giyen Cemali Sertel 1 gol, 2 asist kaydetti.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa'dan transfer yasağı hakkında açıklama geldi. Sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulunan Çapa şu ifadeleri kullandı:

Yönetim kurulu üyelerimiz, başkanımız Kaan Ay çok çalıştı. Gazeteci dostlar hep yanımızdaydı. Ama Eskişehirspor'un muhteşem taraftarı olmasa kime ne anlatabilirdik? Şimdi taraftarımıza bir sorum var: 'cumartesi Gençlerbirliği maçında kaç kişiyiz?'

Senin için hazırladığımız haberler