Eskişehirspor'dan Bülent Uygun açıklaması! Anlaşma sağlandı mı?

20.06.2018 - 18:27 | Son Güncellenme: 20.06.2018 - 15:34

Eskişehirspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan'dan teknik direktör konusunda flaş açıklamalar geldi.

İzzet Erdoğan, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

Bülent Uygun'la görüşmelerimiz sürüyor!

"Şu anda başkanımız İstanbul'da. Teknik direktörlük görevi için Bülent Uygun ile görüşmeler sürüyor. Biz istemediğimiz futbolcular ile ayrılmaya gideriz. İstediğimiz futbolcuları da elimizde tutarız. Eskişehirspor'un bu gücü var. Başkanımla beraber istemediğimiz hiçbir futbolcu bizden ayrılamaz. 3 dönemlik transfer yasağından dolayı sınırlı bir kadromuz var. Altyapıdan gelen kardeşlerimiz de kadroda. Onlarla da sözleşme yenileyeceğiz ve Eskişehirspor'u Süper Lig'e çıkaracak bir hocayla anlaşacağız"

'Dorukhan Toköz'ün transferinden alacağımız ücret 800 bin TL - 1 Trilyon arasında'

 "Dorukhan Toköz'ün sözleşmesi bitmiş durumda. Önünü açmak için bir sıkıntı çıkarmadık. Bizim altyapı futbolcumuz. Beşiktaş ile anlaştığını biliyoruz. Dorukhan gibi başka futbolcuları da altyapıdan çıkarıp Türk futboluna kazandıracağız. Sıkıntılı bir süreç geçirdiğimiz için Dorukhan'dan maddi anlamda istediğimiz parayı kazanamadık. Federasyonun belirlediği bir yetiştirme bedeli var. Dorukhan'dan sadece bunu alacağız. Sözleşmesini uzatmadığı için istediği takımla görüşme yapabilir. TFF'den alacağımız rakam da 800 bin - 1 trilyon arası bir rakam"

Eti'yle anlaşma sağlandı mı?

 "Eti ve Eskişehirspor özdeşleşmiştir. İlerleyen günlerde sponsorluk rakamı açıklanacaktır. Şu anda önceliğimiz takım iskeletini kuracak bir hoca ile anlaşmak. Sponsorluk çalışmalarına devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde taraftarımıza güzel haberler vereceğiz. Önceliğimiz stat ve reklam sponsorlukları. Daha çok proje üretip bunu hayata geçirmemiz gerekiyor. Yeni dönemde Eskişehir'in ileri gelenlerinden, camiadan bu projeler için destek de bekliyorum"

'Bülent Uygun'un söylemleri olumlu ve sıcak'

 "Ümit Özat ile imza antlaşmasına gelmiştik fakat bir maddede anlaşamadık. Pek çok isimle kulübümüz anılıyor. Anlaştığımız kimse yok. Birinci tercihimiz Bülent Uygun. Bülent hocanın yardımcılığını yapmıştım. Kişiliği ve adamlığını iyi biliyorum. Hem Eskişehir camiasının ona bakış açısı, hem de Bülent hocanın bizimle ilgili söylemleri olumlu ve sıcak. Önce Süper Lig'e çıkmayı, sonra da UEFA’ya gitimeyi planlıyoruz"

Senin için hazırladığımız haberler