Espor Lol Dünya Şampiyonası'ndaki son gelişmeler

21.09.2020 - 18:16 | Son Güncellenme: 21.09.2020 - 18:25

Espor Lol Dünya Şampiyonası son dakika haberleri... Espor Lol Dünya Şampiyonası'nda son gelişmeler neler? Etkinliğin resmi oyun kulaklığı ne oldu? Ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Espor Lol Dünya Şampiyonası'ndaki son gelişmeler

Melis ÖZTEK - AJANSSPOR

Amerikalı ses ekipmanları markası Bose, League of Legends’ın Dünya Şampiyonası, sezon ortası turnuvası ve All-Star Etkinliği gibi küresel etkinliklerinin resmi oyun kulaklığı markası olduğunu duyurdu.

Bose’u LoL sahnesinde ilk olarak 25 Eylül'de başlayacak 2020 League of Legends Dünya Şampiyonası'nda göreceğiz. 2020 Dünya Şampiyonası'nda kullanılacak tüm kulaklıkları Bose sağlayacak.

Bunun haricinde Riot Games COVID-19 salgınının yol açtığı belirsizliklerden ötürü, bu yılki Dünya Şampiyonası için herhangi bir halka açık etkinlik düzenlemeyeceğini duyurdu.

Yapılan açıklama şu şekilde:

“Espor dünyasının en önemli olaylarından biri olan 2020 League of Legends Dünya Şampiyonası için hazırlıklarımız sürüyor. 25 Eylül'de Şanghay'da başlayacak bu küresel etkinliğin sizi de en az bizim kadar heyecanlandırdığından eminiz.

Gezegendeki en iyi oyuncuların birbiriyle mücadele etmesini izlemenin keyfi bambaşka. Özellikle de gösterim partilerinde sizin gibi düşünen yüzlerce kişiyle birlikte izlemenin eşi benzeri yok.

Fakat COVID-19 salgınının yol açtığı belirsizliklerden ötürü Riot Games, bu yılki Dünya Şampiyonası için herhangi bir halka açık etkinlik düzenlemeyecek. Tabii genel durumun iyiye gitmesi halinde aldığımız karar değişebilir.

Maalesef boyutu ne olursa olsun, hiçbir gösterim partisi için lisans vermeyeceğiz. Buna sinemalarda düzenlenen etkinlikler de dahil. Ancak yine de mümkün olduğunda girişimi yeniden başlatmayı dört gözle bekliyoruz.

Özel gösterim partilerinin oyuncularımız için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu yüzden kendi partinizi düzenlemeye karar verirseniz, lütfen davetlilerin sayısını küçük tutun. Daha da önemlisi lütfen ülkenizdeki yerel kurallara uyun ve sosyal mesafe, maske takma gibi konuları göz ardı etmeyin.

Bizzat bir gösterim partisine katılmasanız bile; sosyal medyada, Discord sunucularında ve yayın sohbetlerinde Dünya Şampiyonası deneyimini paylaşabileceğiniz sayısız çevrimiçi taraftar var.

Desteklediğiniz takımlara cesaretlendirici mesajlar gönderin, oyunun en iyi oyuncularından bazılarının havalı hareketlerine tepki verin ve sizi bekleyen sürprizler hakkındaki tartışmaların tadını çıkarın.

Birkaç hafta boyunca yepyeni hatıralar edinilecek ve yeni Dünya Şampiyonu belli olurken, esporumuzun harika tarihine yeni bir bölüm daha eklenecek. Heyecanın hiçbir anını kaçırmadığınızdan emin olun.”

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler