Eşref Hamamcıoğlu Galatasaray başkan adaylığından çekiliyor mu?

Feride Kara
16.05.2022 - 17:37 | Son Güncellenme: 16.05.2022 - 17:43

11 Haziran'da yapılacak başkanlık seçiminde Galatasaray başkanlığına aday olan Eşref Hamamcıoğlu çekileceği ya da Dursun Özbek'le birleşeceği konusunda konuştu

Eşref Hamamcıoğlu Galatasaray başkan adaylığından çekiliyor mu?

Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimi için eski başkanlardan Dursun Özbek'in aday olacağı iddia edilmişti. Mevcut adaylar Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu ile görüşen Özbek'in bu isimleri listesine eklemesi konuşuluyordu. 

Birleşme ya da çekilme yok

Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, çekilme ya da birleşmeyi düşünmediklerini açıklarken Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Hamamcıoğlu, "Son gün hukukun labirentlerinden faydalanıp iptal ettirilen 30 Nisan seçimlerinde olduğu gibi, 11 Haziran seçimlerine de ekip olarak var gücümüzle hazırlanıyoruz. Ne mevcut ne de sonradan çıkabilecek adaylarla birleşmemiz veya yarıştan çekilmemiz kesinlikle söz konusu değildir." ifadesini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Fırat Develioğlu'dan adaylık kararı!
Habere Git

Burak Elmas'tan adaylık açıklaması

Bugün bir basın toplantısı düzenleyen Burak Elmas ilk olarak 11 Haziran'da yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olacağı şeklindeki iddialara açıklık getirerek, "Ümit ediyorum ki Galatasaray başkanı olarak, son kez karşınıza çıkıyorum. 11 Haziran'da yapılacak olan seçimde aday değilim.  Olağanüstü Genel Kurul'da yapılan açıklamalara da cevap vereceğim. Bizler aday olurken, Galatasaray'ın değerleriyle yaşaması gerektiğini birçok kez vurguladık." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler