Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Fatih Terim açıklaması

27.04.2022 - 18:24 | Son Güncellenme: 27.04.2022 - 18:35

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, seçim öncesi açıklamalarına devam etti. Fatih Terim, tekrardan takımın başına geçecek mi? İşte detaylar...

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Fatih Terim açıklaması

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, TRT Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Hamamcıoğlu, Fatih Terim'in tekrardan takımın başına gelecek mi, gelmeyecek mi soularına cevap verdi. İşte Hamamcıoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar...

''Torrent'in sözleşmesini inceleyeceğiz...''

Eşref Hamamcıoğlu, Torrent ile devam edilip edilmeyeceği sorusuna, “Torrent’in sözleşmesini inceleceğiz. Yıl sonu raporlarına bakacağız. Arkadaşlarımız değerlendirecekler. Galatasaray’ın menfaatleri neyse ona göre ilerleyeceğiz. Orta ve uzun vadele planlarımız Torrent’in kişiliği ile alakalı değil, bu vizyon bu tarz yok.'' ifadelerini kullandı.

''Galatasaray'dan çok şey aldık''

Eşref Hamamcıoğlu, ''Ben 38 yıldır Galatasaray camiasının içindeyim. Çeşitli görevleri üstlendim. Burada ciddi bir deneyim ve gözlemim oldu. Galatasaray'dan çok şey aldık bizler, bu çerçevede artık Galatasaray'dan aldıklarımızı verme zamanı geldi diye düşündüm.'' açıklamalarında bulundu.

 

''Fatih Terim'in takım başına...''

Fatih Terim'in takımın başına geçip geçmeyeceği sorusu üzerine Eşref Hamamcıoğlu, ''Türkiye’nin en iyi insan kaynağının Galatasaray’da olduğuna inanıyorum. Fatih Terim de bunlardan birisidir. Önemli başarılarda imzası olan bir futbol adamıdır. İhtiyaç duymamız halinde kendisine danışır görüşlerini alırız. Teknik direktör olarak düşünmüyorum.'' yorumlarında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler