Eşref Hamamcıoğlu: "Galatasaray'a Şu Anda İpotek Konulmuştur"

İsa Kethüda
30.04.2022 - 11:53 | Son Güncellenme: 30.04.2022 - 11:59

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen olağanüstü divan kurulu toplantısında basın mensuplarına konuştu.

Eşref Hamamcıoğlu: "Galatasaray'a Şu Anda İpotek Konulmuştur"

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen olağanüstü divan kurulu toplantısında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Hamamcıoğlu, "Galatasaray'a şu anda ipotek konulmuştur" dedi. İşte detaylar...

"Genel kurul üyeleri bunun hesabını sormalıdır"

Hamamcıoğlu, "Şimdi soruyorum; hangi yönetim kurulu üyeleri '21-28 Mayıs'ta seçim olmasın' dedi. Genel kurul üyeleri bunun hesabını sormalıdır. Galatasaray'da başkanlık seçimi tek adayla olmamalı. 

"Galatasaray'a şu anda ipotek konulmuştur"

Galatasaray demokrasiye açılan bir penceredir. Galatasaray'a şu anda ipotek konulmuştur. Dahili ve harici düşmanlarımız var. Bunu yine çözecek olan biziz. 

"Neden hala o koltuktasınız?"

Hiç kimse bizi demokrasi uğrunda fikirlerimizi söylemekten vazgeçiremeyecektir. Sayın Başkan Burak Elmas ve değerli arkadaşları, bu kadar istifa çağrısına ve genel kurulun sizi istememesine rağmen neden hala o koltuktasınız? Bize bir şeyler söyleyin.

İlgini Çekebilir
Metin Öztürk: "Bugün itibarıyla Galatasaray'ın bir başkanı yok"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler