Eşref Hamamcıoğlu Galatasaray'da yaşanan üyelik krizi hakkında önemli açıklamalar yaptı!

17.10.2018 - 19:32 | Son Güncellenme: 17.10.2018 - 19:32

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, Radyospor'dan Özgür Sancar'a konuştu!

Öne çıkan açıklamalarını sizin için derledik:

''Galatasaray'a nasıl üye olunacağı açıktır, üye olmak isteyen özgür iradesiyle ve 2 kişinin önermesiyle başvurması gerekiyor. Okul kapanmadan Galatasaray Lise'si mezunları da okul kapanmadan bir önceki abilerinden öneri alırlardı. Bu sene bu işin ciddiyeti kaçmış durumda, başvuran çocukların sahtekarlık yapmış olması camia da bir travma yaratır. Ne bir sahtekarlık söz konusudur ne de hapis cezası söz konusudur. Bu çocuklar kendi özgür iradesiyle kulübe başvurmuşlardır ayrıca öneren üyelerde imzalarının arkasındalar.

Referans olanların bazıları sözle referans olmuştur, üyelik başvurusuna imza atacak zamanları olmadığı için başkaları imzalamıştır. Bu bir ciddiyetsizliktir ama bunu sahtekarlık olarak göstermek çocukları hapse attırmakla suçlamak yanlıştır. Bu olayı büyütmeden çözülebilirdi, imzaları tutmayan referans sahipleri aranarak imzalar sorulabilirdi. Bu sorunun Galatasaray'a yakışan şekilde çözmeleri gerekiyor. Bu hadiseyi büyütmeden çözmeleri gerekiyordu.

Sonuç olarak bir başvurular bir adli tıp ciddeyitinde değerlendirilmemesi gerekiyor. Referans sahiplerine sorularak bu sorunlar çözülebilirdi. Başvuranlar arasında Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı varsa araştırılmalıdır bu başka bir konu ama bu çocuklar sahtekar olarak gösterilmemeli.''

Senin için hazırladığımız haberler