Eşref Hamamcıoğlu: "Kaygı duyuyoruz"
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Seçim sürecine giren Galatasaray'da Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, seçime kısa bir süre kala Burak Elmas yönetiminin hamlelerini eleştirdi. İşte detaylar.

Son 5 Haber

Chelsea, Aston Villa'dan kaleci Emiliano Martinez'i transfer etti!

Lionel Messi coştu, Inter Miami farka koştu

Galatasaray'dan Rafael Leao'nun ardından bir transfer bombası daha! Anlaşma sağlandı

Galatasaray ve Beşiktaş, Benfica'dan Richard Rios transferinde karşı karşıya!

Aziz Yıldırım'dan Can Uzun talimatı! Frankfurt rekor bonservis istiyor
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR
Galatasaray'da uzun süredir mevcudunu koruyan kaotik atmosferin bir an önce sonlanması bekleniyor. 11 Haziran olarak ilan edilen seçim tarihi öncesinde camiada endişeler devam ediyor.
Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. Burak Elmas yönetiminin, açıklanan seçim tarihi ile yeni gelecek yönetimin hareket alanını kısıtladığını söyleyen Hamamcıoğlu, şu ifadeleri kullandı:
"Sürekli ertelemeler sonucunda, 4/11 Haziran tarihlerinde yapılmasına karar verilen seçime bu kadar az bir süre kalmasına rağmen mevcut yönetimin, yeni gelecek yönetimlerin hareket alanını kısıtlayan ve kulübümüzü orta/uzun vadeli taahhütlere sokan bir takım satın alma, kiralama, satma ve transfer eylemlerinden ve/veya bunlara teşebbüsten ciddi kaygılar duyduğumuzu belirtmek istiyorum"