Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'dan Domenec Torrent Açıklaması

Akın Ungan
14.04.2022 - 19:18 | Son Güncellenme: 14.04.2022 - 19:24

Galatasaray'da başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, yaptığı açıklamada Domenec Torrent'in gelecek planları arasında olmadığını duyurdu. İşte detaylar.

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'dan Domenec Torrent Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da Fatih Terim'in ardından göreve geldiği ilk günden beri tartışmaların odağı olan Domenec Torrent ile ilgili başkanlığa adaylığını koyan Eşref Hamamcıoğlu'ndan açıklama geldi. Hamamcıoğlu, Torrent'in orta ve uzun vadeli gelecek planları arasında yer almadığını belirtti.

İşte o açıklama

Eşref Hamamcıoğlu'nun seçim kampanyasının sosyal medya platformunda yayınlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi: "Galatasaray Spor Kulübü Başkanlık seçimi teknik direktör konusuna tekrar indirgenmemeli. Bunun sakıncalarını hep beraber gözlemledik ve yaşadık."

"Torrent'i işini yapar tutmak önemli"

"Sn. Torrent'in vereceği yıl sonu raporu ve sözleşme koşulları ilgili arkadaşlarımız tarafından incelenerek, YK'na sunuulacaktır. Torrent'i ligin son maçına kadar elinden geldiğince işini yapar tutmak önemli zira TFF lig maçlarında galibiyet başına 2.7 milyon TL prim ödüyor."

"Torrent planlarımız arasında yok"

"Geçen dönemde yetki bizde olsaydı Fatih hoca ile sezon ortası yolları ayırmazdık, ilk tercihimiz de Torrent olmazdı. Dolayısıyla Sn. Torrent bizim orta ve uzun vadeli planlarımız arasında yok."

"Aday listesi var"

"Futbol şubemizi yönetecek profesyonel ekibimizin elinde DNA'sı Galatasaray ile uyuşacak kısa aday listesi var, ancak hiç kimse seçilmeden önce "şu kişi ile anlaştık veya görüşüyoruz" iddiasında bulunamaz. Teknik direktörde bulunması gereken yetkinlikleri ve buna bağlı performans kriterlerimizi hazırladık."

Senin için hazırladığımız haberler