Eşref Hamamcıoğlu’ndan Burak Elmas’a ilk mesaj

20.06.2021 - 00:32 | Son Güncellenme: 20.06.2021 - 00:36

Galatasaray’da başkanlık yarışını kaybeden Eşref Hamamcıoğlu, yeni başkan Burak Elmas’ı kutlarken camiaya da seslendi. İşte detaylar...

Eşref Hamamcıoğlu’ndan Burak Elmas’a ilk mesaj

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa aday olan ve seçimi Burak Elmas’ın kılpayı arkasında tamamlayan Eşref Hamamcıoğlu, “Umarım çok başarılı bir yönetim dönemi geçirecektir Burak Elmas ve arkadaşları. Bizlere düşen hep birlikte Galatasaray’ın daha iyi bir seviyeye gelmesi için seçilmiş yönetim kurulu arkadaşlarımıza destek olmaktır” dedi.

Seçim sonuçlanınca konuşma yaptı

Hamamcıoğlu, sonuçların kesinleşmesinin ardından kürsüye gelerek açıklamalarda bulundu. Elmas ve arkadaşlarını tebrik ederek sözlerine başlayan Hamamcıoğlu, “Burak Elmas ve çalışma arkadaşları, kendi çalışma arkadaşlarım ve bu seçim sürecinde bütün adayları destekleyen tüm Galatasaraylılara sonsuz teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu. 

'Galatasaray'a yakışır bir seçim oldu'

Sarı-kırmızılıların başkan adayı şöyle devam etti: “Bu seçim ve sonuçları umarım Galatasaray’da yeni başlayacak bir kucaklaşmanın ve kardeşliğin sembolü olacaktır. Güzel, centilmence ve Galatasaraylılara yakışır bir seçim süreci geçirdik. Bunda herkesin payı var. Bütün yarışan adaylar çok değerlidir. 

Hamamcıoğlu: Bu salon demokrasinin beşiği

Zaman zaman seçim sürecinde belki de çok uygun olmayan eleştiriler yapmış olabilirler. Belki bundan sonraki seçimlerde özellikle genç kardeşlerimizin çok dikkatli olmalarında yarar var. Çünkü burası Tevfik Fikret Salonu ve gerçekten demokrasinin beşiği. Bu vesileyle bir kere daha bizlere oy vermek için buralara kadar gelmiş, bu saatlere kadar beklemiş değerli seçmen arkadaşlarımızı, genel kurul üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum.” 

Senin için hazırladığımız haberler