Esteban Alvarado, hiç maça çıkmadan ayrılıyor!

15.02.2019 - 22:07 | Son Güncellenme: 15.02.2019 - 22:07

Spor Toto Süper Lig ekibi Trabzonspor'dan ayrılan ve Alajuelense'ye iki yıllık imza atan Esteban, hiç maça çıkmadan sözleşmesinin sonlandırılması talebiyle kulübe başvurdu, futbolcu vazgeçirilmeye çalışılsa da başarılı olunamadı.

Trabzonspor ile yolları, ödemeler konusundaki sıkıntıların ardından ayrılan Esteban Alvarado'nun yeni takımındaki macerası kısa sürdü. Kosta Rika ekibi Alajuelense ile geçtiğimiz haftalarda 2 yıllık sözleşme imzalayan deneyimli file bekçisi, kulüple yolları ayırmanın eşiğine geldi.

Lisansı geldi, oynama isteği gitti!

Ülkesine döndükten sonra hemen sahalara dönemeyen Esteban, oynaması için gerekli lisansın Trabzonspor'dan gelmediği için sahaya çıkamadığını belirterek FIFA'ya başvurdu. FIFA geçtiğimiz günlerde futbolcuya olumlu yanıt verdi ve gerekli belgeleri tarafına gönderdiği belirtildi ancak oynama uygunluğuna kavuşan Esteban, bu kez takımıyla yolları ayırmaya kalktı.

Ayrılık isteği bireysel sebeplerden

Alajuelense ile idmanlara çıksa da henüz bir lig maçında formasını giymeyen futbolcu ile kulübün, yolları ayırmak için görüşme halinde oldukları ortaya çıktı. Alajuelense Kulübü'nden yapılan açıklamada, ayrılık isteğinin bireysel sebeplerden kaynaklandığı, ancak detay verilemeyeceği belirtildi. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler