Etimesgut Belediyespor’a şok!

27.08.2024 - 22:25 | Son Güncellenme: 27.08.2024 - 22:39

Son dakika spor haberleri... Etimesgut Belediyesi, Etimesgut Belediyespor’a ait spor okullarında görevli personelleri geri çekti. İşte detaylar...

Etimesgut Belediyespor’a şok!

AJANSSPOR - HABER

2023-2024 Futbol Sezonunda 2. Ligde kırmızı grupta mücadele eden ve ligi 40 puanla 16. Sırada tamamlayarak 3. Lige düşen Etimesgut Belediyespor’da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Personeller çekildi

Erdal Beşikçioğlu'nun başkanlığındaki Etimesgut Belediyesi, Etimesgut Belediyespor’a ait spor okullarında görevli personelleri geri çekti.

Tesislerin de boşaltılmasını istedi

Etimesgut Belediyespor Futbol Direktörü Cafer Elek’in yaptığı açıklamaya göre, Etimesgut Belediyesi aynı zamanda tesislerin de boşaltılmasını istedi.

"Semtin tek takımıdır"

Cafer Elek, "Lige 12 gün kaldı ve iyi bir takım oluşturduk bu takım Etimesgut Belediyespor’u temsil etmektedir. Semtin tek takımıdır. Aynı zamanda bu tesisler de 14 branşta 2500-3000 çocuğumuz spor yapmaktadır. Bu gelişme hepimizde şok etkisi yarattı" dedi.

Akıllara Manisa FK geldi

Öte yandan Trendyol 1. Lig ekibi Manisa Futbol Kulübü'nde de 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında belirsizlik hakim olmuştu. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni başkanı olan Ferdi Zeyrek, Manisa FK'nın kullandığı belediye tesislerini boşaltmasını istemişti.

Senin için hazırladığımız haberler