EURO 2020 tehlikede mi? Kevin De Bruyne...

30.05.2021 - 15:30 | Son Güncellenme: 30.05.2021 - 15:35

Manchester City'nin Belçikalı yıldızı Kevin De Bruyne, Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları Chelsea maçında sakatlandı. Kaç hafta yok, EURO 2020'de olacak mı? İşte yanıtı...

EURO 2020 tehlikede mi? Kevin De Bruyne...

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City'de forma giyen Kevin De Bruyne, Chelsea ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi final maçında talihsizlik yaşadı ve sakatlandı. Futbolcunun sakatlık durumu ve EURO 2020'de oynayıp oynayamayacağı konusunda açıklama geldi. Detaylar haberde...

"Hayal kırıklığını üstümden atabilmiş değilim"

Chelsea maçında Rüdiger ile olan pozisyonun ardından 60. dakikada gözyaşlarıyla kenara gelen Kevin De Bruyne sağlık durumuyla ilgili olarak, "Hastaneden yeni geldim. Oldukça iyi durumdayım. Tabii ki hayal kırıklığını üstümden atabilmiş değilim" ifadelerini kullandı.

Kevin De Bruyne kaç hafta yok?

Belçikalı futbolcunun göz çukuru ve burun kemiğinde kırık olduğu ve birkaç gün futboldan uzak duracağı ifade edildi. Oyuncunun bu sakatlığının ne kadar süreci belli değil. Ancak; uzmanlar, Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılımı konusunda bir tehlike görmüyor.

Belçika zorlu maçlar oynayacak

Bilindiği üzere Kevin De Bruyne, Belçika Milli Takımı adına en etkili isimlerden biri durumunda. Belçika, 12 Haziran'da Rusya ile sonrasında ise Danimarka ve Finlandiya ile karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler