EURO 2024 öncesi Kylian Mbappe endişesi!

09.06.2024 - 23:49 | Son Güncellenme: 10.06.2024 - 00:06

2024 Avrupa Şampiyonası'nın başlamasına sayılı günler kala Fransa'da Kylian Mbappe endişesi yaşanıyor. Antrenmanlarda yer almayan Mbappe'nin durumu merak edildi. İşte detaylar...

EURO 2024 öncesi Kylian Mbappe endişesi!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Fransa'da, EURO 2024'ün başlamasına çok kısa bir süre kalırken Kylian Mbappe'nin antrenmanlarda yer almaması endişe yarattı. Yıldız ismin sakatlığı sebebiyle turnuvada forma giyememe ihtimali ise yanıt buldu. İşte detaylar...

Mbappe'nin sakatlığı

Fransız basınından L'Équipe'in haberine göre; Kylian Mbappe, sırt ağrıları gerekçesiyle Fransa Milli Takımı ile antrenmanlara çıkmadı.

Haber detayında, Kanada ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek olan Fransa'da Mbappe'nin riske edilmeyerek forma giymeyeceği ifade edildi.

Yıldız futbolcunun yalnızca sırt ağrıları sebebiyle antrenmanlarda yer almaması Fransız taraftaların gönlüne su serpti. Mbappe'nin 2024 Avrupa Şampiyonası'nda forma giyeceği yazıldı.

Real Madrid'in yolunu tuttu

Kylian Mbappe, kısa süre önce Paris Saint-Germain'den ayrılarak, Arda Güler'in de formasını giydiği Real Madrid'e transfer oldu. ispanyol devi, Mbappe ile 5 yıllık sözleşmeye imza attı.

54 gole katkı verdi

Kylian Mbappe, geçtiğimiz sezon Paris Saint-Germain'de 48 maçta forma giydi. Fransız golcü bu maçlarda 44 kez ağları havalandırırken, 10 da asist yapma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler