Ajansspor

EuroLeague ekibi ASVEL Sylvain Francisco transferini bitiriyor

Editör: Burak Alaca

Son Güncelleme /

EuroLeague'in Fransız ekibi ASVEL geride kalan sezonda Zalgiris Kaunas formasını başarı ile terleten Sylvain Francisco ile anlaştı.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 38 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

Euroleague'in Fransız ekibi ASVEL gelecek sezon için önemli yatırımlar yapacaklarının sinyalini veriyor.

Gelecek sezon bütçe arttıracaklar

Avrupa basınına göre EuroLeague'de son yıllarda erken havlu atan Fransız temsilcisinin gelecek sezon 40 milyon Euro civarı bir bütçe ile mücadele etmesi bekleniyor.

Takımın başına efsane oyuncu geçecek

ASVEL'de koçluk koltuğuna daha önce kulüpte başkanlık da yapan efsane oyuncu Tony Parker geçecek.

Tony_Parker_
Tony_Parker_

Yıldız oyuncuyu devleri elinden aldılar

Eurohoops'un haberine göre ASVEL; Barcelona, Olympiakos gibi takımlarında da ilgilendiği Zalgiris Kaunas'lı oyun kurucu Sylvain Francisco ile yıllık 4 milyon Euro'dan bir anlaşma sağladı.

Sylvain_Franciscco_
Sylvain_Franciscco_

Yılın takımına seçildi

29 yaşındaki oyun kurucu Litvanya ekibinin forması ile bu sezon çıktığı 16.5 sayı, 6.5 asist, 2.9 ribaunt ortalamaları ile EuroLeague'de sezonun beşine seçilmişti.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...