Emekli olduğunu duyuran Kemba Walker’ın yolu tekrar Charlotte Hornets’e düştü

Burak Alaca
03.07.2024 - 23:49 | Son Güncellenme: 03.07.2024 - 23:59

EuroLeague'in Fransız ekibi AS Monaco forması giyen Kemba Walker emeklilik kararını açıkladı. Veteran yıldız kendisine NBA'de yeni bir görev buldu.

Emekli olduğunu duyuran Kemba Walker’ın yolu tekrar Charlotte Hornets’e düştü

AJANSSPOR-HABER

Kemba Walker, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla basketbol yolculuğuna veda ettiğini duyurmuştu. Walker, efsanesi olduğu Charlotte Hornets’in teknik ekibinde yer almak üzere görev aldı. 

Charles Lee'nin ekibinde yer alacak

Walker, Hornets'ta dokuz sezon oynamış ve takım tarihinin en skorer ismi olmuştu. Monaco’da bir süre oynadıktan sonra emekliliğini duyurup eski takımına hizmet etmek için Charlotte Hornets ile anlaştı. Charlotte Hornets’ta 1 ay önce göreve getirilen baş antrenör Charles Lee’nin teknik ekibinde yer alacak. 

Oyuncu geliştirme koçu olacak

Bir oyuncu geliştirme koçu olarak Charlotte Hornets’ta yer alacak Walker, LaMelo Ball ve Brandon Miller gibi gelecek vaat eden birçok genç yeteneğe sahip oyuncuların kaderini belirlemek için arka sahnede yer alacak.

İlgini Çekebilir
Efes NBA yıldızını transfer etmek üzere!
Habere Git

EuroLeague'de bekleneni veremedi

Geçtiğimiz sezon EuroLeague ekibi AS Monaco ile sözleşme imzalayan 34 yaşındaki NBA veteranı; 4.4 sayı, 1.4 ribaunt, 1.1 asist ortalamaları tutturdu.

4 kez All-Star oldu

2011-2023 yılları arasında NBA'de; Charlotte Hornets, Boston Celtics, New York Knicks ve Dallas Mavericks formaları giyen Kemba Walker, 4 defa All-Star seçildi. 

Senin için hazırladığımız haberler