EuroLeague'de kalması bekleniyordu! Eski F.Bahçelinin yeni adresi Kuveyt!
Editör: Burak Alaca
Son Güncelleme /
Daha önce EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'da forma giyen Fransız pivot Joffrey Lauvergne'in yeni adresi Orta Doğu oldu.

Son 5 Haber

Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım'dan transfer müjdesi! "Nihayet" diyerek açıkladı

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City 5. transferini açıkladı! Rekor kırıldı

Juventus'tan ayrılan Filip Kostic, PSV Eindhoven'a imza atıyor

Salah karşılamasında ilginç anlar! Galatasaray formasını çıkarttırdılar

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 2026-2027 sezonu fikstür çekimi yapıldı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Daha önce uzun yıllar NBA ve Euroleague ekiplerinin formasını giyen deneyimli pivot Joffrey Lauvergne'in yeni adresi belli oldu.
Kariyerine Kuveyt'te devam edecek
Son olarak ASVEL'de forma giyen 34 yaşındaki Fransız oyuncu kariyerine Kuveyt Ligi ekiplerinden Kuwait SC ile sözleşme imzaladı.
Geçen sezon EuroLeague'de 19 maça çıktı
2024-25 sezonunda ASVEL ile EuroLeague'de 19 maça çıkan yıldız; 11,3 sayı, 4,9 ribaund, 1,1 asist, 0,5 top çalma ve 0,5 blok ortalamaları ile mücadele etti.

2 sezon Fenerbahçe'de oynadı
2.11'lik yıldız 2018-2020 arası EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'da forma giydi. Burada 41 EuroLeague maçına çıkan Lauvergne; 7.4 sayı, 3.1 ribaunt, 1.3 asist ortalamaları ile oynadı.