Maccabi Tel Aviv oyunculardan indirim istedi! EuroLeague'de transfer piyasası kızışabilir

Burak Alaca
12.12.2023 - 20:23 | Son Güncellenme: 12.12.2023 - 20:49

EuroLeague'in İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv'in radikal bir karara imza atmak üzere olduğu iddia edildi. Transfer piyasası hareketlenebilir! İşte detaylar...

Maccabi Tel Aviv oyunculardan indirim istedi! EuroLeague'de transfer piyasası kızışabilir

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'in İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv radikal bir karar imza atarak bütçe küçültme kararı aldı.

Oyunculardan maaş indirimi talep ettiler

BasketNews'un haberine göre; İsrail-Filistin savaşı nedeniyle maçlarını Sırbistan'da seyircisz oynayan ve bilet geliri elde edemeyen Maccabi Tel Aviv, oyuncularından bir maaş indirimi talep etti.

20 milyon Euro'nun üzerinde bütçe koydular

Geçtiğimiz sezon play-off'ta Monaco'ya 3-2 ile elenerek Final Four'a uzanamayan Maccabi Tel Aviv bu sezona 22.3 milyon Euro'luk büyük bir bütçe ile başlamıştı.

İlgini Çekebilir
Ali Koç mağlubiyete dayanamadı soyunma odasına indi! 1 saat...
Habere Git

Yıldızlarla dolu kadro iştah kabarttı

EuroLeague devinin oyuncularından indirim talebinin ardından takımdaki yıldız oyuncuların akıbeti merak ediliyor. Kadrosunda önemli isimler barından Maccabi Tel Aviv'de ayrılıklar yaşanması durumunda Avrupa basketbol piyasasının kızışması bekleniyor.

Bu hafta Anadolu Efes ile karşılaşacak

Maccabi Tel Aviv, EuroLeague'in 14. haftasında perşembe günü temsilcimiz Anadolu Efes'i Belgrad'taki Alexandar Nikolic Hall'da konuk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler