İmzalar atıldı, EuroLeague 3 yıl S Sport ve S Sport Plus'ta

Ali Bozkurt
26.09.2022 - 16:10 | Son Güncellenme: 27.09.2022 - 10:18

Avrupa’nın en önemli basketbol organizasyonu EuroLeague 3 yıl S Sport ve S Sport Plus'ta. Sadettin Saran ve Marshall Glickman imzaları bugün attı, 2 de müjde geldi.

İmzalar atıldı, EuroLeague 3 yıl S Sport  ve S Sport Plus'ta

AJANSSPOR HABER

Avrupa basketbolunun en önemli organizasyonu ve markası olan EuroLeague, 3 yıl boyunca S Sport ve  S Sport Plus'ta. Resmi imzalar İstanbul'da bugün atıldı.  İmza törenine Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ve Eurolig CEO'su Marshall Glickman katıldı.

Saran: "Minimum 3 yıl birlikteyiz" 

Törende ilk sözü alan Sadettin Saran, 32 yıldır spora katkıda bulunnaya çalıştıklarını belirterek, "Eurolig'i S Sport ve S Sport Plus'ta yayınlayacağımız için çok mutluyuz. Gurur kaynağımız Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'e  başarılar diliyorum. Minimum 3 yılımız umarım çok iyi geçer. Eurolig yayıncısı olmak çok gurur verici" dedi.

S  Sport Plus 1 milyonu geçti 

Saran, hedeflerinin Eurolig'in daha çok kişiye ulaşmasını sağlamak olduğunu belirterek, "Büyümeyen şirketler batmaya mahkumdur. S Sport Plus abonelik sayısında 1 milyon aboneyi geçti" diye konuştu. 

"Saran bizim için doğru platform" 

Marshall Glickman da Türkiye'de olmaktan ve Saran Group ile işbirliği yapmaktan ötürü heyacan duyduğunu belirterek, "Türkiye en önemli pazarlarımızdan biri. Son 3 yılda yüzde 30 oranında bir büyüme var. Daha da büyümek için Saran öncü bir grup ve bizim için çok doğru bir platform" dedi. 

İlgini Çekebilir
Sadettin Saran'dan acil çağrı!
Habere Git

Gelirler daha da artırılacak

Glickman iki de müjde verdi. Eurolig'in dağıtacağı gelirlere dair Ajansspor'un sorsunu yanıtlayarak, "Elimde büyülü bir asam yok ama gelirleri artırmak için çalışıyoruz. Bunun için biraz zaman lazım" dedi. 

Final Four İstanbul'a yine gelecek

Eurolig CEO'su önümüzdeki 3 yıl içinde Eurolig Final Four'un bir kez daha İstanbul'a geleceğini de söyledi. Glickman, bu yöndeki soruya kesin bir ifadeyle "Evet" diyerek, cevap verdi. 

Senin için hazırladığımız haberler