Ergin Ataman'ın Çalıştıracağı Panathinaikos BC Mike James'i Transfer Etmek Üzere

Burak Alaca
04.06.2023 - 23:02 | Son Güncellenme: 04.06.2023 - 23:46

Önümüzdeki sezon için Anadolu Efes'ten koç Ergin Ataman ile anlaşan EuroLeague ekibi Panathinaikos BC, Monaco'da durumu belirsiz olan Mike James ile imzalamak üzere.

Ergin Ataman'ın Çalıştıracağı Panathinaikos BC Mike James'i Transfer Etmek Üzere

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de geçtiğimiz yıllarda başarıdan uzak bir görüntü çizen Panathinaikos BC gelecek 2 sezonda takımı çalıştırması için Anadolu Efes'in koçu Ergin Ataman ile anlaşma sağladı. Yunan devi transferde ise ses getirecek bir hamleye hazırlanıyor.

Mike James an meselesi

Telesport.rs'in özel haberine göre Panathinaikos BC guard pozisyonu için Monaco forması giyen eski oyuncusu Mike James ile anlaşma aşamasında ve taraflar arasında imza an meselesi.

Panathinaikos'a yabancı değil

Daha önce 2016-2017 sezonunda Panathinaikos BC formasını terleten amerikalı skorer sonrasında yaşadığı NBA deneyiminin ardından 2017-2018 sezonunun ortasında Yunan ekibine geri döndü. Burada 2 defa Yunanistan Ligi şampiyonu olan Mike James, iki şampiyonlukta da finallerin en değerli ismi seçildi.

İlgini Çekebilir
Ataman, Obra'nın meleklerini istiyor!
Habere Git

Yeşil formayı EuroLeague'de 37 kez terletti

Panathinaikos BC'nin formasını 1.5 sezonda EuroLeague'de toplam 37 kez terleten 32 yaşındaki yıldız; 14.1 sayı, 2.3 ribaunt, 3.3 asist ve 13.9 verimlilik puanı ortalamaları ile mücadele etti.

Monaco'daki geleceği belirsiz

EuroLeague'de sezonu Final Four etabında Olympiakos BC'ye kaybederek 3. tamamlayan Monaco'da koç Sasa Obradovic ve Mike James'in takımdaki geleceğinin belirsiz olduğu bilinirken, iki ismin de ayrılma ihtimalinin kuvvetli olduğu iddia ediliyordu.

Tecrübeli koçlarla sıkıntı yaşadı

Olimpia milano formasını giydiği 2018-2019 sezonunda koç Ettore Messina ile anlaşmazlık yaşayan James'in bileti kesilmiş ve takımdan ayrılmıştı. Sonrasında günümüzde Fenerbahçe Beko'yu çalıştıran Dimitris Itoudis'in çalıştırdığı CSKA Moskova'nın yolunu tutan 1.85'lik guard burada da Yunan koç ile yaşadığı sorunların ardından kadro dışı kalmıştı. 

İlgini Çekebilir
Mike James Kızılyıldız'ı topa tuttu!
Habere Git

Monaco krizi iyi yönetti

Geçtiğimiz aylarda Monaco'nun uygunsuz davranışları sebebiyle kadro dışı bıraktığı Mike James, çok kısa bir süre sonra affedilip takıma dönmüştü. Daha sonra L'Equipe gazetesi oyuncunun ceza alma sebebinin; 8 Mart'ta oynanan Panathinaikos BC maçı sonrası eski takım arkadaşı Dwayne Bacon ile parti yapmak olduğunu duyurmuştu.

Bireysel ödüller tamam sırada şampiyonluk var

32 yaşındaki Amerikalı süper yıldız EuroLeague'deki bireysel unvanların birçoğunu elde etmeyi başardı. Daha önce 2021-2022 sezonunun en iyi takımına seçilen ve 2018-2019'da da "Alphonso Ford Sayı Kralı" ödülünü kazanan oyuncunun kariyerindeki eksik halka ise şampiyonluk.

Senin için hazırladığımız haberler