Everton efsanesinden Cenk Tosun'a övgüler: 'Bana Gazza'yı hatırlattı.'

10.01.2018 - 15:41 | Son Güncellenme: 10.01.2018 - 15:41

Everton efsanesinden Cenk Tosun'a övgüler: 'Bana Gazza'yı hatırlattı.'

Everton efsanesi Don Hutchison, Everton'ın resmi Internet sitesine Cenk Tosun transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

"Gerçekten büyüleyiciydi."

Son 18 ayda Cenk Tosun'u hem Şampiyonlar Ligi hem de Süper Lig'de birçok kez izlediğini belirten Hutchison, "Şampiyonlar Ligi'nde Porto'ya karşı oynadığı harika maçı da takip ettim. O gece gösterdiği yetenekler gerçekten büyüleyiciydi. Bana Gazza'nın EURO 96'da Colin Hendry'yi düğümlemesini hatırlattı."

"Ondan gerçekten çok etkilendim ve onu birçok scout ve menajere önerdim. "

Harry Kane benzetmesi

Birçok yönden Harry Kane'e benziyor. Kafa toplarında çok iyi, aynı zamanda sol ve sağ ayağıyla da goller atabiliyor. Everton'ın bu transferi sonlandırmasından dolayı çok mutluyum. Burada başarılı olacağından eminim. Everton taraftarları kesinlikle onu sevecektir."

İlk maçı Tottenham olabilir!

Cenk Tosun, Everton ile ilk maçına bu hafta sonu çıkabilir. Liverpool ekibi cumartesi günü TSİ 20.30'da Tottenham'ın konuğu olacak. Maç S Sport'tan canlı olarak yayınlanacak.

Everton'ın yıldız orta sahası Gylfi Sigurdsson da geçtiğimiz günlerde kulüp sitesine verdiği röportajda, Cenk Tosun'a övgüler yağdırmıştı. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler