Everton kalecisi Olsen’e palalı hırsız dehşeti!

10.03.2021 - 17:45 | Son Güncellenme: 10.03.2021 - 17:49

Premier Lig haberleri… İngiltere’de Everton kalesini koruyan Robin Olsen, ailesiyle evde olduğu sırada pala ve bıçaklı hırsızların saldırısına uğradı. İşte ayrıntılar…

Everton kalecisi Olsen’e palalı hırsız dehşeti!

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Premier Lig’de futbolcu ve teknik adamları hedef alan hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Everton'ın kalecisi Robin Olsen de soyguncuların kurbanı oldu.

İngiliz basınına yer alan haberlere göre olay geçtiğimiz cumartesi günü yaşandı. İsveçli file bekçisinin yanında eşi ve iki çocuğunun da bulunduğu sırada evine giren hırsızlar pala ve bıçakla Olsen'i tehdit etti.

Mücevherleri ve saati çalındı

Hırsızlara direnmeyen kaleci, değerli mücevherleri ve bir saatinin çalınmasına engel olamadı. Polisten yapılan açıklamada detaylı soruşturma başlatıldığı vurgulanırken, soyguncu çetesinin hızla olay yerinden uzaklaştığı ve Olsen ile ailesinden kimsenin yara almadığı bildirildi. 

Carlo Ancelotti'yi de soymuşlardı

Premier Lig’de geçtiğimiz ay yine Cenk Tosun'un da bonservisini elinde bulunduran Everton’ın teknik direktörü Carlo Ancelotti’nin evi soyulmuştu. İtalyan çalıştırıcının evine giren hırsızlar, Ancelotti’nin kızını etkisiz hale getirerek bazı mücevherleri ve değerli eşyaları çalmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler