Everton teknik direktör kararını verdi! Vitor Pereira...

30.01.2022 - 09:03 | Son Güncellenme: 30.01.2022 - 09:14

Premier Lig ekibi Everton ile görüşen Fenerbahçe'nin eski hocası Vitor Pereira'ya kötü haber geldi. İngiliz ekibi tercihini Frank Lampard'dan yana kullandı. İşte detaylar...

Everton teknik direktör kararını verdi! Vitor Pereira...

Sezena başladığı Fenerbahçe'de alınan kötü sonuçların ardından ilk yarı sona ermeden görevine son verilen Portekzli teknik direktör Vitor Pereira, Rafael Benitez ile yollarını ayıran Premir Lig ekibi Everton ile görüşmüş ve anlaşmanın çok yakın olduğu İngiliz basını yansımıştı.

Everton taraftarları isyan çıkardı

Pereira haberlerinin artmasının ardından Everton taraftarları sosyal medyada kulüp yönetimine karşı seslerini yükseltmiş ve stadyum yakınındaki duvarlara Portekizli teknik adamı istemediklerini ifade eden yazılar yazmıştı.

"Everton taraftarı beni tanımadan tekpi gösteriyor"

Taraftarların tepkisinin ardından bir açıklama yapan Vitor Pereira ise "Everton taraftarları beni tanımadan, bilmeden tepki gösteriyorlar. Bu durum beni üzüyor. Goodison Park'ta maç izlemek ve taraftarları görmek bana menajer olmam için ilham verdi. Tüm kariyerim boyunca baskı altında çalıştım. Tabii ki hala bu işi istiyorum" ifalerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Vitor Pereira'dan Everton açıklaması: "Çalışmak istiyorum!"
Habere Git

Rooney reddetti, Lampard ile anlaşma sağlandı 

Kulübün efsanelerinden Derby County'yi çalıştıran Wayne Rooney, Everton'dan teklif aldığını ancak Derby County'de yapması gerekenlerin bitmediğini söyleyerek bu teklifi reddettiğini açıklamıştı. Fabrizio Romano'nun haberine göre; Everton, Frank Lampard ile anlaşmaya vardı. Maviler'in resmi açıklamayı kısa süre içinde yapması bekleniyor.

1 yıldır çalışmıyor

Futbolu bıraktıktan sonra Chelsea altyapısında teknik direktörlüğe başlayan Lampard, 2018/19 sezonunda Derby County'yi çalıştırmış, Temmuz 2019'da Chelsea'nin başına geçmişti. Lampard, efsanesi olduğu Chelsea'den Ocak 2021'de ayrılmıştı. 43 yaşındaki İngiliz teknik adam, 1 yıldır takım çalıştırmıyor.

Senin için hazırladığımız haberler