Everton yönetimi: "Dehşet içindeyiz!"

26.04.2020 - 19:42 | Son Güncellenme: 26.04.2020 - 19:45

Everton yönetimi: "Dehşet içindeyiz!"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'ın genç yıldızı Moise Kean, kulübünü isyan ettirdi. Sezon başında İtalya Seri A ekiplerinden Juventus'tan 27 milyon euro karşılığında transfer edilen ve beklenen katkıyı bir türlü veremeyen İtalyan futbolcu, bu seferde saha dışında yaşadıklarıyla gündeme düştü.

Genç futbolcu, karantina günlerinde evinde parti düzenlerken, bu partiden görüntüler kısa bir süre içerisinde sosyal medyada gündeme bomba gibi düştü. Bir grup arkadaşı ve çok sayıda modelin bulunduğu partiden yayılan fotoğraflarda "Karantina temiz" başlıkları yer alıyordu.

"Dehşete düştük!"

Everton kulübü resmi sitesinde yaptığı açıklamada: "Bir A takım oyuncumuzun corona virüs kurallarını görmezden geldiği olayla ilgili dehşet içindeyiz! Kulübümüz oyuncuya yaşadığımız hayal kırıklığını güçlü bir şekilde aktarmış ve bu davranışların kabul edilemez olduğunun altını çizmiştir. NHS'deki insanların sıkı çalışmalarına ve gösterdikleri fedakarlıklarına saygı duymamız gerekiyor.Onlara saygı göstermenin en iyi yolu da onları korumak için elimizden geleni yapmaktır” ifadeleri kullanıldı.

"160 bin sterlin..."

Moise Kean, geçtiğimiz Kasım ayında eski menajer Marco Silva tarafından ikinci kez bir takım toplantısına geç kaldığı için disiplin cezası almıştı. İngiliz kulüp, bu sefer oyuncusuna 160 bin sterlin bir para cezası kesti.

İtalyan forvet, bu sezon Everton formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 26 maçta 1 gol, 2 asistlik bir performans gösterdi.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler